Hur gör man DM på Instagram?

Innehållsförteckning

Hur gör man DM på Instagram?

Hur gör man DM på Instagram?

När du ska skicka ett meddelande via Instagram direktmeddelande så går du in i Instagram appen och trycker på ikonen för direktmeddelande. Ikonen ser ut som ett pappersflygplan och sitter högst upp i det högra hörnet.

Vad är DM i fotboll?

Lottning, spelschema, föreskrifter och annan viktig information till distriktsmästerskapet (DM) återfinns på Skåne FF:s hemsida; http://www.skaneboll.se/tavlingsverksamhet/dm/ Det är av största vikt att alla deltagande föreningar och lag tar del av gällande tävlingsföreskrifter före första match i DM.

Vad betyder ringklockan på Instagram?

För att se vem som gillar, kommenterar och vilka som följer dig trycker du på den hjärtformade ikonen. När du trycker där så kommer du till en plats i appen där du kan se vilka och hur många som antingen har gillat ett inlägg som du har lagt ut på Instagram.

Hur svarar man på Instagram DM?

För att komma åt den här funktionen, öppna Instagram -webbplatsen i valfri webbläsare på din dator och navigera till avsnittet Meddelanden (DM). Välj en konversation till vänster på skärmen. I konversationen hittar du meddelandet du vill svara direkt och trycker på det. Klicka sedan på knappen "Svara".

Vad är DM tävling?

Distriktsmästerskap (DM) är sporttävlingar i Sverige där man korar distriktsmästare. Deltagare i distriktsmästerskap kommer från samma distriktsförbund, om inte distriktsmästerskapet anordnas som öppen tävling.

Hur många centimeter är en decimeter?

Vi vet att 1 decimeter = 10 centimeter. Vi vet också att 1 centimeter är 10 millimeter. Därför är 1 decimeter = 1 millimeter.

Relaterade inlägg: