Vad betyder 2 Hjärtan i sms?

Innehållsförteckning

Vad betyder 2 Hjärtan i sms?

Vad betyder 2 Hjärtan i sms?

Emoji 💕 - Två hjärtan Används ofta för att uttrycka att det är kärlek i luften, love is in the air... Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

Vad är gult hjärta emoji?

  • Gult hjärta emoji. Det gula hjärtat sägs representera vänskap och glädje, används ofta för att symbolisera ungdom och styrka, solsken, sommar och vår. Kan även användas för att representera en slags nystart och renhet. Du kan klicka på den stora emojin för att kopiera den.

Vad betyder det röda emoji-hjärtat?

  • Det klassiska röda emoji-hjärtat har givetvis symbolismen kärlek och att älska någon eller någonting, en djup passion. Här kan du läsa mer om vad det röda hjärtat och andra emoji-hjärtan egentligen har för betydelse: Emoji-hjärtan betydelse färger. Emojin blev ett med emoji-sfären år 2015 som en del av Emoji 1.0.

När hör emojin rött hjärta till de interna emojigrupperna?

  • Emojin rött hjärta hör till de interna emojigrupperna Bröllop, Julafton, Nationaldagen, Midsommar, Sista april, Nyårsafton, Mors dag, Alla hjärtans dag, Internationella kvinnodagen, Coronavirus. Den huvudgrupp som emojin rött hjärta hör till är Symboler, en grupp som den delar tillsammans med ytterligare 296 liknande emojier.

Vilken emoji härstammar från?

  • Svar: Denna emoji härstammar från shaka som är en handgest på Hawaii. Där betyder den ofta "ta det lugnt", "chilla" osv. Men den kan även användas för att härma en telefon genom att man använder handtecknet som en telefonlur.

Relaterade inlägg: