Hur förlänger man abonnemang tre?

Innehållsförteckning

Hur förlänger man abonnemang tre?

Hur förlänger man abonnemang tre?

Hur förlänger jag mitt abonnemang? Om du inte har någon bindningstid kvar på ditt abonnemang kan du förlänga till vilken abonnemangsform du vill av de som vi i dagsläget erbjuder. Du kan alltså enkelt förnya med en ny mobil här på tre.se. Tänk bara på att välja "fortsätt med mitt nummer hos Tre" när du handlar.

Måste man förlänga abonnemang?

Om det står att det går att förlänga betyder det att du har mindre än 4 månader kvar på ditt nuvarande avtal. Kortfattat skulle månadskostnaden ändras till det nya så fort du har fått hem din nya mobil, resterande bindningstid skulle dock läggas utöver den nya bindningstiden.

Vad innebär förlänga abonnemang?

När du förlänger ditt abonnemang behåller du ditt nummer. ... Om du inte förlänger ditt abonnemang när bindningstiden är slut har du kvar samma abonnemang som förut, men utan bindningsrabatt. Månadskostnaden för abonnemanget blir då högre än tidigare.

När kan man förlänga sitt abonnemang tre?

Du kan som tidigast förlänga om ditt abonnemang tre månader innan din bindningstid löper ut med en ny mobil. Det går även att lägga till en mobil på delbetalning i 6, 12, 18 eller 24 månader som kommer på samma faktura för ditt abonnemang.

Kan jag förlänga mitt abonnemang?

Ja, om du har köpt ett abonnemang tillsammans med en mobil och har mindre än tre månaders bindningstid kvar så kan du förlänga ditt abonnemang och därmed köpa en ny mobil med avbetalningsplan.

Relaterade inlägg: