Vad händer om man missar ett Provpass på högskoleprovet?

Innehållsförteckning

Vad händer om man missar ett Provpass på högskoleprovet?

Vad händer om man missar ett Provpass på högskoleprovet?

Om du till exempel fortsätter att skriva efter provtidens slut, räknas resultatet från det provpasset bort. Den som fuskar riskerar att stängas av från högskoleprovet under två år.

Vilket var Utprövningspasset 2021?

Högskoleprovet 24 oktober 2021 Under högskoleprovet den 24 oktober 2021 var provpass 3 utprövningspass och räknas därför inte. Alla provskrivare fick samma version av provet.

Vad händer om man inte dyker upp på högskoleprovet?

Om du hade symtom på eller var sjuk i covid-19 och därför inte kunde komma på provdagen kan du få anmälningsavgiften återbetald. ... Vanligtvis återbetalas inte anmälningsavgiften till högskoleprovet vid sjukdom eller andra förhinder att skriva.

Vilket Provpass stryks?

Alla i hela Sverige skriver de ordinarie verbala respektive kvantitativa provpassen samtidigt. Om vissa har skrivit ett kvantitativt provpass samtidigt som andra har skrivit ett verbalt provpass innebär det att detta provpass var utprövningspasset.

Vilket är Utprövningspasset?

Om utprövningspasset på högskoleprovet Varje högskoleprov innehåller ett så kallat 'utprövningspass'. Passet är antingen ett helt kvantitativt provpass eller ett helt verbalt provpass. Syfted med passet är att testa uppgifter för framtida prov, så dina poäng från utprövningspasset räknas inte med i ditt resultat.

Relaterade inlägg: