Vad är rosenkvarts bra för?

Innehållsförteckning

Vad är rosenkvarts bra för?

Vad är rosenkvarts bra för?

Rosenkvarts initierar kärleken till oss själva. Den ger lugn och känslomässig förtröstan. Rosenkvartsen stimulerar kontakten med vårt inre barn, stödjer oskuldsfullhet, sårbarhet och tillit. Den förbinder den andliga dimensionen med kärleken och ger oss kärlek utan villkor och krav.

Vilka kristaller är bra för vad?

Clear Quartz: Kan rena din energi och ge klarhet i olika situationer så att du lättare kan fokusera på det som är viktigt i ditt liv. En perfekt kristall att meditera med för att rensa ditt sinne från tankar. Ametist: Står för fred and harmoni och sägs hjälpa dig att varva ner på kvällarna och att sova bättre.

Hur använda rosenkvarts?

Hur du använder den: Det här är verkligen kristallen som du kan använda precis hur du vill. Ha den med dig under dagen för att boosta dig själv med kärlek, ge bort den som present, inred med den för lite extra good vibes, ta ett avkopplande bad tillsammans med den..

Hur använder man en rosenkvarts?

Trumlad Rosenkvarts är perfekt att bära med sig i väskan, fickan eller i BH:N när du känner att du behöver en extra kärleksboost under dagen. Du kan också boosta din hudvårdsrutin med din trumlade Rosenkvarts genom att lägga ner den i din ansiktskräm för att ge din hy lite extra kärlek och glow.

Relaterade inlägg: