Varför blir det en måne när jag skickar sms?

Innehållsförteckning

Varför blir det en måne när jag skickar sms?

Varför blir det en måne när jag skickar sms?

Hur får jag bort symbolen/inställningen?? Verkar som den gör att när jag får sms skickade så blir dom tysta… Öppna meddelandet och tryck på namnet högst upp. Tryck sedan på (i)-ikonen. Här finns en checkruta som heter något i stil med Tysta notiser, Göm notiser, eller något i den stilen.

Vad innebär Göm notiser?

Välj info och aktivera ”Göm notiser”. Detta gör att du inte får några notiser om nya meddelanden för just den specifika konversationen, däremot kommer ju tyvärr fortfarande meddelandena fram till dig.

Vad betyder en måne på iphone?

Med Fokus i iOS 15 och iPadOS 15 kan du använda Stör ej till att tysta samtal, varningar och notiser som du får när din enhet är låst. Du kan även schemalägga Stör ej och tillåta samtal från vissa personer. När du har Stör ej påslaget visas en halvmånesymbol i statusfältet och på din låsskärm.

Varför blir det MMS när jag skickar sms?

Ett SMS omvandlas automatiskt till ett MMS om du anger en e-postadress som mottagare, lägger till ett ämne för meddelandet, bifogar ett objekt eller skriver ett mycket långt meddelande."

Hur gör man så att ingen kan ringa en?

Ändra inställningar för avbrott

  1. Öppna appen Inställningar på telefonen.
  2. Tryck på Ljud och vibration. Stör ej. ...
  3. Välj vad du vill blockera eller tillåta under Vad får avbryta Stör ej. Personer: Blockera eller tillåt samtal, meddelanden eller konversationer.

Vad innebär notiser?

Notiser är de små meddelandena som ploppar upp på skärmen när du fått ett nytt meddelande, när någon gillat din bild på Instagram eller liknande. Det kallas även ibland för aviseringar. Om du inte själv reglerar vad olika appar på din mobil ska få skicka som notiser finns en risk att du blir totalt översvämmad.

Vad betyder Pro Iphone?

Det tycks nästan som att Pro-ändelsen mest är ett sätt för Apple att motivera högre priser på Iphone och att skapa fler modeller för fler behov, men också att visa att Iphone 11 är ”grundmodellen” av Iphone som är värd att tas på allvar av de flesta köpare. Pro kan närmast ses som en synonym till ”bättre” eller ”mer”.

Får ej notiser Iphone?

Ställa in platsbaserade notiser Gå till Inställningar > Integritet > Platstjänster och tryck sedan på en app för att stänga av eller aktivera notiser baserat på din plats.

Relaterade inlägg: