Vad innebär nybilsgaranti Mercedes?

Innehållsförteckning

Vad innebär nybilsgaranti Mercedes?

Vad innebär nybilsgaranti Mercedes?

Mercedes-Benz nybilsgaranti gäller från och med datumet för leverans av ditt nyproducerade fordon eller från ett eventuellt tidigare första registreringsdatum utan kilometerbegränsning. Vår nybilsgaranti kompletterar det lagstadgade felansvaret och ger ett tryggt och säkert skydd under de första två åren.

Vad ingår i Mercedes Certified?

Certification översikt

  • Mercedes-Me.
  • 24 månaders förlängd nybilsgaranti.
  • Mobilo – 12 månaders vägassistans.
  • Bilen är testad och kontrollerad i detalj.
  • Garanterad servicehistorik och mätarställning.
  • Bytesrätt inom 14 dagar/100 mil.
  • Fri lånebil vid garantirelaterade verkstadsbesök.
  • Förmånligt serviceavtal/paket.

Vad ingår i serviceavtal Mercedes?

För en fast månadskostnad får du service och genomgång av din bil enligt bilens serviceföreskrifter, samt en förlängd trygghet som motsvarar nybilsgarantin genom hela avtalstiden. Dessutom ingår slitdelar dvs. reservdelar som regelbundet byts till följd av normal användning.

Vad kostar det att serva en Mercedes?

Det kostar på att serva en Mercedes. Det kostar på att vara Mercedesägare. Vår senaste service vid 8 400 mil kostade – hör och häpna – 8 621 kronor!

Vad ingår i vagnskadegaranti Mercedes?

Vagnskadegarantin täcker skador som har uppstått vid trafikolycka eller en singelolycka. Den ersätter också skador på bilen som uppstått genom annan yttre händelse såsom skadegörelse. Din självrisk står på vagnskadegarantibeviset.

Vad betyder ordet Mercedes?

Mercedes är ett kvinnonamn bildat av det spanska ordet merced, som betyder "barmhärtig".

Vad kostar en service på Mercedes A180?

Min Mercedes A180 behöver servas varje år oavsett körsträcka, vilket i mitt fall gör en servicekostnad på över 6,5 kr/mil då en service med oljebyte kostar 6 500 kr. Att Mercedes hänvisar till garanti är svagt, då min Kia har serviceintervall på 3 000 mil och nybilsgaranti till 15 000 mil.

Vad kostar B1 service Mercedes?

Efter ytterligare ett år påkallar bilen ny service och då av typ ”B1” som betyder stor service. Den totala körsträckan är nu uppe i bara 12 647 km istället för de 50 000 km som serviceintervallen baseras på. Kostnaden för stor service är lite över 6 000 kr, eller 9,34 kr/mil.

Relaterade inlägg: