Vilka insekter är skadedjur?

Innehållsförteckning

Vilka insekter är skadedjur?

Vilka insekter är skadedjur?

Det är inte kul när det kryper insekter i matvarorna och längs golvlisterna....Här är våra vanligaste skadedjur i köket - och hur du blir av med dom!

  1. Silverfiskar. ...
  2. Mjölbaggar. ...
  3. Brödbaggar. ...
  4. Fläskängrar. ...
  5. Bananflugor (fruktflugor/ ättiksflugor) ...
  6. Kackerlackor. ...
  7. Svartmyror. ...
  8. Möss.

Vad är försäkringen för skadedjur?

  • Exempel på skadedjur är svartmyror, getingar, pälsängrar, mjölbaggar, silverfiskar, vägglöss, råttor och möss. Försäkringen börjar gälla efter att en godkänd besiktning har gjorts eller senast sex månader efter begynnelsedagen under förutsättning att Anticimex meddelat att försäkringen gäller.

Hur får du hjälp med skadedjur?

  • Genom vårt samarbete med Anticimex får du hjälp med råd och sanering. Exempel på skadedjur är svartmyror, getingar, pälsängrar, mjölbaggar, silverfiskar, vägglöss, råttor och möss. Försäkringen börjar gälla efter att en godkänd besiktning har gjorts eller senast sex månader efter begynnelsedagen under förutsättning att Anticimex meddelat att ...

Vad är orsakerna till skadedjur?

  • En av de vanligaste orsakerna till skadedjur är att det är för fuktigt inomhus. Olika djur indikerar olika problem samt att något bör åtgärdas. Sanering av skadedjur ingår i villa- och fritidshusförsäkringen.

Relaterade inlägg: