Vad täcker hemförsäkring Ica?

Innehållsförteckning

Vad täcker hemförsäkring Ica?

Vad täcker hemförsäkring Ica?

För hyresrätt och bostadsrätt Med ICAs hemförsäkring får du ett omfattande skydd för ditt hem och dina saker. I den ingår bland annat 60 dagars reseskydd, överfallsskydd och krisförsäkring. Skulle din kyl eller frys gå sönder kan du få ersättning för förstörd mat med upp till 5 000 kr i presentkort på ICA.

Vad ingår i ICAs olycksfallsförsäkring?

Vad täcker olycksfallsförsäkringen?

  • 200 kr/dag vid sjukhusvistelse på grund av olycksfall i upp till 365 dygn.
  • Upp till 50 000 kr i ersättning vid tandskada.
  • Samma skydd utomlands i upp till 12 månader.
  • Ersättning för sveda och värk.
  • Ersättning för rehabilitering, hjälpmedel och terapi.

Vad är Elektronikskydd?

Elektronikskyddet gäller, till skillnad från en produktförsäkring inte bara för en enskild vara utan för alla elektronikvaror som räknas upp i försäkringsvillkoren. Ett elektronikskydd går också ofta att teckna som tillägg till hemförsäkringen.

Hur mycket kostar en sjuk och olycksfallsförsäkring?

Typiskt sett ligger premienivån på 50-100 kr per månad; ju högre premie desto högre ersättningsnivåer. Maxersättning vid invaliditet kan uppgå till upp till kr. Invaliditetsersättningen beräknas som ett engångsbelopp i procent av maxbeloppet beroende på invaliditetsgrad.

Vad täcker en drulle?

En allriskförsäkring, eller drulleförsäkring som det också kallas, skyddar dina saker vid oförutsedda händelser som den vanliga hemförsäkringen inte täcker. Allrisk är en tilläggsförsäkring till alla våra hemförsäkringar. Den täcker dina saker, upp till 100 000 kronor, och värdehandlingar upp till 10 000 kronor.

Vad erbjuder ICA Försäkring?

  • ICA Försäkring erbjuder ett stort utbud av försäkringar, som hemförsäkring, bilförsäkring, båtförsäkring, olycksfallsförsäkring, gravidförsäkring, barnförsäkring och djurförsäkring m.m.

Hur kan du försäkra din bil genom ICA Försäkring?

  • Genom ICA Försäkring kan du försäkra din bil, mc, moped, husvagn, släpvagn, husbil och snöskoter. Stammis­poäng på hela försäkrings­kostnaden.

Hur gör du en skadeanmälan hos ICA?

  • Så här gör du en skadeanmälan hos ICA. För att anmäla en skada går du in på ICA Försäkrings webbplats och klickar på “Anmäl skada” i huvudmenyn. Därefter klickar du dig vidare till den sida skadan gäller. Oftast kan du anmäla skadan online genom ett webbformulär, ...

Relaterade inlägg: