Vad innehåller Volvo On Call?

Innehållsförteckning

Vad innehåller Volvo On Call?

Vad innehåller Volvo On Call?

Volvo On Call är en abonnemangstjänst. I abonnemanget ingår nödhjälp- och trygghetstjänster samt apptjänster. Artikeln beskriver hur du hanterar ditt Volvo On Call-abonnemang.

Vad är unikt med Volvo?

Volvos unika förhållningssätt är att definiera tekniken utifrån förarens roll – istället för det omvända förhållandet. - Syftet med forskningsprojektet Drive Me är att fokusera på hur människors liv kan förbättras och ha en positiv effekt på samhället.

Vad ingår i leasing Volvo?

Vad ingår i min leasing?

  • Fri service med serviceavtal. Med Volvo Privatleasing får du fri Volvo Originalservice utförd av specialister och alltid med Volvo Originaldelar. ...
  • Rabatt på försäkring. Volvo Privatleasing ger dig 10 % rabatt på en halvförsäkring från Volvia. ...
  • Volvokort och CarPay. ...
  • Vägassistans.

Vad händer när man trycker på on Call?

Volvo On Call (VOC)-systemet aktiveras vid tryckning på någon av de två knapparna i taket eller val i menykällan. VOC startas automatiskt när bilens säkerhetssystem triggas, t. ex. ... Kontakt upprättas mellan bilen och VOC servicecenter som skickar lämplig hjälp till bilens position.

Vilken Volvo app ska man ha?

Med Volvo On Call-appen kan bilens motor startas från distans för att värma upp eller kyla ner bilen till en komfortabel temperatur. Börja med att säkerställa att bilen är placerad där den kan startas i enlighet med lokala miljöföreskrifter och lagar.

Relaterade inlägg: