När syns effekt av Profhilo?

Innehållsförteckning

När syns effekt av Profhilo?

När syns effekt av Profhilo?

Föredras av patienterna då det krävs färre behandlingssessioner, färre injektionsställen, därmed minskat obehag per session, minimal återhämtningstid och optimala resultat som syns redan efter två behandlingar (med 1 månads intervall).

Hur länge är man svullen efter Profhilo?

ATT TÄNKA PÅ EFTER INJEKTIONSBEHANDLING MED PROFHILO Efter behandling är det vanligt att uppleva besvär som svullnad, ömhet och lätt rodnad. Detta är ett normalt kroppsligt inflammatoriskt svar som varar ett par dagar efter behandlingen. Blåmärke är relativt vanligt och försvinner normalt efter 1-2 veckor.

Hur länge sitter Profhilo?

Profhilo är en perfekt behandling för hud som förlorat sin spänst och elasticitet med åldern. Profhilo är en så kallad bioremodullerare. Den innehåller höga halter hyaluronsyra som inte bygger i volym utan som istället frigör hyaluronsyra jämnt i huden under loppet av 28 dagar.

Hur funkar Profhilo?

HUR FUNGERAR PROFHILO? Profhilo innehåller en av de högsta koncentrationerna av stabiliserad hyaluronsyra på marknaden och fungerar som en fantastisk hydrator (återfuktare). Det injiceras strax under ytan av huden där det sprider sig snabbt och reagerar med din egen vävnad för att omedelbart öka hydreringen.

Kan man sola efter Profhilo?

Undvik smink på det behandlade området 2 dygn efter behandling. Undvik att sola, basta-och ångbad 2 dygn efter behandling. Botoxbehandling kan göras 10-14 dagar efter Profhilo.

Vad kostar en Profhilo behandling?

Profhilo – Pris från 3.800: – Boka tid för en konsultation här!

Hur ofta fylla på Profhilo?

PROFHILO/Skinboosters vilket ger en naturligt föryngrande effekt. Minimal återhämtningstid. PROFHILO kan bl a användast i ansikte, hals, på handrygg, "gäddhäng" på överarmar, dekolletage. PROFHILO Rekommenderas som en kur på 2 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum för att se optimalt resultat.

Hur länge måste man vänta med att sola efter fillers?

Undvik att sola på det behandlade området i ca 14 dagar och/eller använd högt solskydd. Meddela din behandlare om att du fått fillersbehandling om du till exempel ska genomgå någon annan typ av behandling i ansiktet veckorna efter din behandling. Vänta med tandläkarebesök 14 dagar.

När ser man effekt av Skinbooster?

Kliniska studier visar en långvarig effekt av en behandlingskur med Restylane Skinboosters ger en tydlig förbättring av hudens elasticitet i ansikte och på händer i upp till tolv månader efter den första behandlingen.

Relaterade inlägg: