Hur funkar betalning med Klarna?

Innehållsförteckning

Hur funkar betalning med Klarna?

Hur funkar betalning med Klarna?

När du väljer att betala med faktura erbjuder vi dig möjligheten att betala 30 dagar från dess att butiken skickat varorna eller biljetterna för leverans, eller från tillgängligt datum för tjänsterna eller digitalt material. Skulle något vara fel täcks du dessutom av Klarnas köparskydd som du kan läsa mer om här.

Kan jag betala en räkning med Klarna?

Genom att ansluta ditt bankkonto i appen eller på hemsidan så kan du enkelt betala fakturan med endast ett knapptryck. Du finner alltid vilka fakturor du har att betala under “Mitt Klarna” och sedan “Betalningar” i appen eller på hemsidan.

Hur betalar man delbetalning Klarna?

Gör så här för att dela upp din faktura:

  1. Logga in här eller i vår app.
  2. Välj vilken faktura du vill delbetala.
  3. Klicka på “Betalalternativ” och sedan på ”Delbetala”.
  4. Välj antalet månader som du önskar att delbetala. Klart!

Hur lång tid tar det innan pengarna dras från kontot?

Pengarna dras alltid från kontot bankdagen innan den dag du har angett som förfallodag så att mottagaren kan få sina pengar på räkningens förfallodag. Det görs ingen dragning efter förfallodagen även om pengarna kommit in på förfallodagen utan du behöver själv lägga till betalningen för bevakning på nytt.

Är Klarna Plusgiro eller Bankgiro?

Bolaget har omkring 260 medarbetare och omfattar de finansiella infrastrukturerna Bankgirosystemet och Betalningar i realtid. Bolaget utvecklar och förvaltar tjänster som Swish, Autogiro samt elektronisk identifiering och signering.

Hur betalar man delbetalning?

Ett typiskt ”köp nu, betala sen”-erbjudande innebär att du handlar något idag och skjuter upp betalningen av hela beloppet till ett senare tillfälle. Ungefär som att handla på faktura med ovanligt långt förfallodatum. Vid en delbetalning får du din vara direkt men delar upp betalningen på exempelvis 6 eller 12 månader.

Relaterade inlägg: