Vad är din uppfattning om försäljning?

Innehållsförteckning

Vad är din uppfattning om försäljning?

Vad är din uppfattning om försäljning?

Försäljning handlar om att hjälpa människor att nå sina mål. Det är en definition av försäljning som jag gillar, för den sätter kunden i fokus. ... Du blir framgångsrik om din kund blir framgångsrik. Om du vill ha samma inställning som världens bästa säljare bör du utveckla en brinnande önskan att hjälpa andra människor.

Vad innebär direkt försäljning?

Direktförsäljning, eller direkthandel, är en aktiv försäljning till i första hand privatpersoner, som involverar en aktiv säljare. Direktförsäljaren söker personligen upp kunden och själva säljtillfället sker ofta i kundens miljö. ... Idag finns det många olika typer av produkter som säljs via direktförsäljning.

Vad är en försäljning?

Försäljning[redigera | redigera wikitext] ... En mer juridisk förklaring om försäljning är försäljning att få till ett köp där köparen/kunden mot en avtalad ersättning övertar äganderätten till en vara eller får tillgång till en tjänst från en leverantör.

Är säljare manipulativa?

Det som komplicerar saken är att människors uppfattning om vad bra försäljning är skiftar enormt. Ibland är det allergi mot det som kan uppfattas som manipulativa knep (vilket vi inte sysslar med men som kunder kan misstolka det som utifrån högt ställda försvar).

Relaterade inlägg: