Vad behövs vid registreringsbesiktning A-traktor?

Innehållsförteckning

Vad behövs vid registreringsbesiktning A-traktor?

Vad behövs vid registreringsbesiktning A-traktor?

Från och med den 1 februari 2021 behöver intyg medtas till registreringsbesiktningen. Intyget ska vara ifyllt av den som utfört hastighetsbegränsningen, t ex en verkstad eller annan person som utfört den delen av ombyggnationen. Intyget kan skrivas ut och tas med till besiktningen.

Får man dra Obesiktad husvagn med A-traktor?

Ja, det går bra. En 15-åring med AM-körkort eller en 16 åring med traktorkort får köra en A-traktor (eller EPA-traktor) med tillkopplad husvagn.

Hur många ljuddämpare måste en A-traktor ha?

En a-traktor behöver bara en ljuddämpare sen får den bröla så mycke den vill.

Kan man registrera en A-traktor som bil?

Fråga: Går det att registrerabesikta en A-traktor som bil igen? Som traktor skall den besiktigas men som bil blir den förhoppningsvis besiktningsbefriad om den registreras som äldre än 50år (1968). ... Ska den före detta A-traktorn registreras som bil måste den givetvis uppfylla de krav som ställs på en bil.

Måste en A-traktor ha fjädring?

HJULSYSTEM. Vi kontrollerar hjulupphängning, leder, lagringar och att hjulen är rätt monterade, att däcken är skadefria och har tillräckligt mönsterdjup, det vill säga minst 1,6 mm. Vi undersöker även A-traktorns fjädring och stötdämpning. (EPA-traktor ska ha ofjädrad bakaxel.)

Relaterade inlägg: