Vad är Smeg för märke?

Innehållsförteckning

Vad är Smeg för märke?

Vad är Smeg för märke?

Smeg är ett italienskt vitvaruföretag baserat i Guastalla, nära Reggio Emilia i norra delen av Italien. Smeg har dotterbolag över hela världen, kontor på alla kontinenter och ett omfattande försäljningsnätverk.

Vilka äger Smeg?

Företaget är fortfarande privatägt av familjen Bertazzoni och har sitt internationella huvudkontor i Guastalla. Smeg producerar bland annat ugnar, spisar och kylskåp.

Vilka säljer Smeg?

Smeg - Köp Smeg produkter på åhlens.

Varför Smeg?

Smeg är för de som älskar att omge sig själva med en stark estetik, utan att kompromissa med kvalitet och prestanda. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem och kök som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats där vänner och familj samlas och umgås.

Är Smeg ett bra märke?

En användare skriver att Smeg SCD91CMX9 är den bästa spis de någonsin har köpt. En annan berättar att detta är en riktigt bra spis som de varmt kan rekommendera. I en recension kan man även läsa att spisen är enkel att använda.

Hur uttalar man Smeg?

Smeg (som kan uttalas både med ett långt och kort e) är ett familjeägt företag från Italien som startade redan 1948. Deras flaggskeppsprodukt är fortfarande den karakteristiska retrokylen men de tillverkar alla typer av köksmaskiner och under de senaste åren även småelsprodukter.

Hur många hastigheter har Smeg?

Maskinen har 10 hastigheter och en mjukstartsfunktion. Säkerhetslås som stänger av maskinen automatiskt om motorhuvudet lyfts. Smegs köksassistent kan också användas till annat än bakning. Om du skaffar olika tillbehör kan du också använda maskinen som pastamaskin, köttkvarn och grönsakskvarn!

Är Smeg värt priset?

Förutom prislappen finns det ett antal faktorer som kan vara värt att kika lite extra på innan du köper en kyl. ... Nedan har vi kollat närmare på tre kylskåp som skiljer sig i bland annat när det kommer till pris, funktioner och elförbrukning.

Är Smeg diskmaskin bra?

SMEG LVFABBL Gillar du att tänka lite banbrytande och har lite extra rum i ditt kök, tycker vi att du ska kika lite närmare på den här modellen. Förutom att du får den snyggaste diskmaskinen på marknaden, så har den även fått högsta betyg i torkeffekt och energieffektivitet.

Relaterade inlägg: