Var har Bianca köpt sin nya lägenhet?

Innehållsförteckning

Var har Bianca köpt sin nya lägenhet?

Var har Bianca köpt sin nya lägenhet?

Enligt uppgifter som Stoppa Pressarna tagit del av ligger lägenheten på en trafikerad gata på Östermalm med promenadavstånd till Phillipe Cohens restaurang Ted och skall vara en 300 kvm stor våning med sju rum!

Vad kostade Bianca ingrossos säng?

En Carpe diem-säng är en av de bästa sängarna man kan ha. Den som Bianca köpte kostade 100 000 kronor och är ställbar och har flera bra funktioner för ergonomin.

Har Bianca köpt läckbergs lägenhet?

Läckberg och Sköld säljer lägenheten Tidigare i veckan rapporterade jag att flyttlasset snart kommer gå för Bianca Ingrosso, och att hon köpt en ny lägenhet på okänd adress i Stockholm! ... Utropspriset ligger på 40 miljoner kronor, men då får man en lägenhet där svensk tv-historia har skrivits.

Var har Bianca Ingrosso?

Ålder: 26 år. Familj: Pojkvän Phillipe Cohen, mamma Pernilla Wahlgren, pappa Emilio Ingrosso, syskonen Benjamin, Oliver och Theo. Bor: Östermalm, Stockholm.

Vad kostade Bianca ingrossos renovering?

I en ny video på sin Youtube-kanal har Bianca nu avslöjat vad renoveringen kostade henne. – Alltså lägenheten kostade ju tvåsiffrigt och sen miljoner. Och sen renoveringen, miljoner.

Hur mycket omsätter CAIA?

Caia Cosmetics omsatte över 100 miljoner förra året. Bianca Ingrosso har varit förtegen kring försäljningen av Caia. Men nu vågar influencern avslöja nya detaljer om miljonaffären. Förra sommaren sålde Bianca Ingrosso, 26, halva sin andel i Caia Cosmetics till riskkapitalbolaget Verdane.

Relaterade inlägg: