Vad hände med drömmen om slottet?

Innehållsförteckning

Vad hände med drömmen om slottet?

Vad hände med drömmen om slottet?

I början av 90-talet lades anstalten ner och slottet såldes som privatbostad. Några ägarbyten senare lämnades det 2011 helt åt sitt öde och julhelgen samma år brann det tre gånger för att därefter lämnas utan tak i 6- dök Hägerstads slott upp på Hemnet och det var också så makarna Lätt fick nys om slottet.

När börjar drömmen om slottet?

Drömmen om slottet är en svensk TV-serie vars första säsong bestod av 8 avsnitt och som hade premiär på TV4 i september 2018....Drömmen om slottet[redigera | redigera wikitext]
Sändning
OriginalkanalTV4
Originalvisning2018
Officiell webbplats

Vem äger hägerstads slott?

Men Stefan Lätt och hans fru Agnes äger ensamma slottet som de i dag använder som privat bostad.

Hur mycket kostar slott?

För den som är sugen på att renovera eller riva (slottet är delvis eldhärjat) och bygga nytt finns en enorm potential och möjligheten till att göra ett riktigt kap. För 3,5 miljoner kronor blir allting ditt, vilket är lika mycket som en tvårummare, till och med en etta, kan kosta inne i Stockholms stad.

Vem byggde hägerstads slott?

Vikingarna är inte de enda som ligger begravda vid Hägerstad. Nere vid sjön finns en mer sentida grav, där vilar nämligen slottets byggherre Hugo Beijer tillsammans med sin hustru och sin mor. Beijer och hans hustru, Anna Amalia Posse, lät som nygifta bygga slottet och anlägga parken på 1860-talet.

Relaterade inlägg: