Vad kostar Jon och Jannis hus i Marbella?

Innehållsförteckning

Vad kostar Jon och Jannis hus i Marbella?

Vad kostar Jon och Jannis hus i Marbella?

Influencerparet har sålt lyxhuset i Marbella Nyligen slog paret till på en udde värd 39 miljoner utanför Stockholm – och nu har Jon och Janni Olsson Delér fått lyxhuset i Marbella sålt. ”Grattis till de nya ägarna, ni har ett mycket speciellt hus att skapa minnen i”, skriver Janni Olsson Delér på Instagram.

Vart ska Janni och Jon flytta?

Först var det Casa Camo som utgjorde Jon och Jannis hem i Marbella. Sedan flyttade paret till Casa Castle, där de blev en familj, som man och hustru och med barnen Leon och Leias ankomster. Nu berättar paret att detta drömmiga hus är sålt och att de är på väg mot nya äventyr.

Vad kostar Jon Olssons tomt?

Jon valde nyligen att lägga upp en bild på sin Instagram där han visar sina följare familjens nya inköp. Tomten ligger på hela 14 640 kvadratmeter och känner familjen för att ge sig in till Nacka centrum så ligger det bara tre kilometer bort. Slutpriset för det hela landade på kronor. Härligt!

Vart ska Rickard deler flytta?

Rickard Delér har nu flyttat till ett säkrare hus i en ”gated community” med vakter. Två hus bort bor dottern Janni Delér och svärsonen Jon Olsson, båda kända influencers. Rickard Delér driver förutom Delér Måleri och klädföretaget C'est Normal även mäklarfirman Homerun brokers i Marbella.

Var bor Jon och Janni i Marbella?

I sin vlogg visar skidåkaren och bloggerskan upp deras nya gemensamma hus. En stor villa som de har döpt till Casa Castle och vi förstår verkligen varför de valt just det namnet. Ett slott är precis vad det ser ut som. Villan ligger på en höjd i Marbella och är på hela 800 kvadratmeter (!!!)

Relaterade inlägg: