Vilka samtal kostar?

Innehållsförteckning

Vilka samtal kostar?

Vilka samtal kostar?

Från en fast telefon: Samtal från en fast telefon till ett mobilnummer kostar (förutom ev. öppningsavgift) ca 50-70 öre per minut. Det finns också abonnemangstyper för fasta telefoner där samtalsavgift inte tas ut.

Vad kostar det att ringa 0772?

077-nummer kallas samtal med delad kostnad då både den som ringer och den som tar emot samtalet betalar en samtalskostnad. Du betalar normalt en öppningsavgift och därefter en minutkostnad. Bägge dessa kostnader kan variera mellan olika operatörer.

Hur mycket kostar det att ringa 0771 nummer?

Ett 0771-nummer kostar lika mycket som ett lokalsamtal, 23 öre per minut.

Vad kostar betalnummer?

Man kan ta betalt per samtal eller per minut. Det fasta priset per samtal kan normalt sett vara upp till 500 kronor och vid pris per minut kan priset vara mellan 1 och 30 kronor per minut, dock får inte kostnaden uppgå till mer än till 1500 kronor för hela samtalet.

Vad kostar utlandssamtal?

När du ringer någon med ett svenskt nummer som befinner sig utomlands kostar det lika mycket som ett samtal inom Sverige. Du som ringer behöver alltså inte betala något extra. Det gäller oavsett om personen du ringer befinner sig inom eller utanför EU.

Vad kostar samtal till Norge?

Information
Mobil0,99 kr/min
Fast telefon0,39 kr/min
SMS0,45 kr/SMS
MMS0,99 kr/MMS
Öppningsavgift0,95 kr

Är det gratis att ringa 90200?

Varje samtal kostar dock 199 kronor, vilket låter högt med tanke på att support kring Telias produkter och tjänster ska vara gratis om man ringer de vanliga supportnumren 90200 eller 90400. – Det är fortfarande gratis och har man sådana problem ska man absolut ringa dit.

Är 0771 betalnummer?

Nej, det lär vara samma taxa som till vanliga fastnätet. Poängen är ju att detta är nummer som har lokalsamtalstaxa över hela landet, typ. Alltså som ett 020-nummer men inte gratis. Ringer man ifrån en mobil så är det samma pris som för samtal till det fasta nätet.

Hur får man ett 0771 nummer?

De enda samtalen som inte ingår i ditt abonnemang är betalsamtal och utlandssamtal. 0771 nummer är alltså ingenting som kostar dig extra. Samtal som hade kommit att kosta, är alltså om du ringt till exempelvis Blocket för att lägga upp en annons eller donera pengar till välgörenhet.

Vad kostar det att ringa USA?

Information
Ringa samtal5,95 kr/min
Ta emot samtal4,95 kr/min
Skicka SMS4,95 kr/SMS
Ta emot SMS0,00 kr/SMS
Öppningsavgift0,99 kr

Relaterade inlägg: