Hur mycket kostar 10 liter färg?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar 10 liter färg?

Hur mycket kostar 10 liter färg?

En 10-liters burk med vanlig vit väggfärg kostar mellan 1 0 kronor i en specialiserad målarbutik. På lågprisvaruhusen går det att köpa samma mängd färg för under 400 kronor.

Vilken är den bästa Takfärgen?

Den bästa takfärgen är vattenbaserad och snabbtorkande. Eftersom det är tungt att måla innertak är den bästa takfärgen en färg som flyter ut bra och inte bildar ränder. Det är en färg med en bra täckförmåga så att man inte behöver måla många gånger.

Är julas väggfärg bra?

Julas snickerigrund och snickerifärg Snow White och Extra Snow White lika bra som dom allra dyraste märkena. Alcro takfärg inomhus den sämsta jag använt. Alldeles för tjock som gör att vid utrollning blir den mycket ojämn i strukturen och därmed uppfattas den som fläckig för ögat.

Hur mycket kostar en burk målarfärg?

Dels kostar olika varumärken olika mycket och priset varierar även beroende på om du ska ha en specialblandad färg eller inte. Räkna med att 10 liter färg räcker för att måla 60 till 80 kvadratmeter. En burk med 10 liter färg kan kosta mellan 500 kronor upp till 2 000 kronor.

Vilket märke på färg är bäst?

Vill man köpa en färg som klarar alla våra kriterier, och som är ett Bra Val i 2018 års test – ska man köpa de här färgerna: De tre färger som blev ett Bra val i vårt test av utomhusfärger 2018; Falu Vapen, Teknos Nordica Eko, Rusta Premium Fasadfärg och Biltema Träfasad V.

Vilken är den bästa Inomhusfärgen?

1. Midun Väggfärg – Bäst i test. Letar du efter en mångfacetterad väggfärg som fäster på de flesta material så lever Midun Väggfärg definitivt upp till dina förväntningar. Den är både snabbtorkande och går att använda på i princip alla tidigare målade ytor.

Är färgen på Biltema bra?

Studien genomfördes under två år. Endast tre färgsystem fick omdömet ”Bra val” när både funktion och miljö/hälsa vägdes in. Biltema Träfasad V var en av dessa tre färger. ... Vår färg hamnar bland de tre bästa färgerna i testet samtidigt som vi har ett av de bästa priserna, säger Johan Gerdevåg, marknadschef Biltema.

Relaterade inlägg: