Vad kostar 4 nya sommardäck?

Innehållsförteckning

Vad kostar 4 nya sommardäck?

Vad kostar 4 nya sommardäck?

Billigast: 541 kronor (Bythjul). Dyrast: 1164 kronor (Däckia). Prisskillnad för fyra däck: 2492 kronor. Billigast 629 kronor (Däck365).

Vad kostar 4 nya vinterdäck?

Exempelvis så kan man få det dubbade Continentaldäcket för 4 820kr, men ser man inte upp kan det kosta 6 500 kr för samma uppsättning. Och det gäller inte enbart Continental, många premiumdäck har ett stort prisspann, även i de vanligaste dimensionerna.

Vart ska man köpa vinterdäck?

Hos Däckia hittar du alltid de bästa vinterdäcken, oavsett om du kör i slask, snö eller på barmark.

Vart köper man vinterdäck?

Vi på DÄCK365 säljer bara noggrant utvalda vinterdäck från marknadens ledande märken. Vi har ett stor utbud av dubbdäck och dubbfriadäck. Oavsett om du behöver dubbdäck eller dubbfria friktionsdäck har vi ett komplett utbud med hänsyn till din bil, var du bor och vilket vinterväglag som är vanligast där du kör.

Vad ingår i Däckskifte?

Vad vi menar är det arbete som utförs där man skiftar mellan t. ex. sommardäck och vinterdäck (sommarhjul och vinterhjul). Hjulskifte kallas ibland felaktigt för däckbyte eller däckskifte, men innebär alltså inte ett byte av däck på befintliga fälgar, utan att man byter från till exempel sommardäck till vinterdäck.

Hur många mil håller ett däck?

Sportbilen kanske kör 2 000 mil på sina däck, medan Polon rullar 7 000 mil. – Generellt säger vi mil i snitt för ett sommardäck på en vanlig personbil.

Relaterade inlägg: