Hur mycket ska en robotgräsklippare gå?

Innehållsförteckning

Hur mycket ska en robotgräsklippare gå?

Hur mycket ska en robotgräsklippare gå?

Först och främst bör du tänka på hur din tomt ser ut och hur stor den är. Exempelvis en kuperad och komplex tomt med flera klippområden kräver en gräsklippare som hanterar flera klippzoner. Däremot i trädgårdar med smala passager, slänter och etager behövs det en modell som tar sig lätt fram i den typen av terräng.

Vad kostar en robotgräsklippare?

Det kan finnas alternativ som är mer prisvärda - Lägsta pris på modellen är 14 480 kronor. Du behöver alltså inte betala särskilt mycket mer för en Husqvarna Automower 315 som ändå klarar betydligt större ytor. Det finns också billigare robotgräsklippare som är avsedda för samma arbetsyta som den här modellen.

Vilken robotgräsklippare är bäst i test?

  • Husqvarna Automower 310 - BÄST I TEST ROBOTGRÄSKLIPPARE. ...
  • Husqvarna Automower 430X - BÄSTA ROBOTGRÄSKLIPPARE PREMIUM. ...
  • GreenWorks Optimow 10 - BÄSTA BILLIGA ROBOTGRÄSKLIPPARE. ...
  • Husqvarna Automower 450X. ...
  • McCulloch Rob R600. ...
  • Husqvarna Automower 315. ...
  • Stihl Imow RMI 422 PC. ...
  • Husqvarna Automower 435X AWD.

Är Worx Landroid bra?

Worx Landroid utklassar alla sina konkurrenter i fråga om att klippa nära gräsmattans kanter. Tack vare sin Cut to Edge-funktion så blir resultatet förvånansvärt bra. En del användare rapporterar till och med att de knappt behöver använda sin trimmer efter att de noggrannt justerat kabeln som avgränsar området.

Hur mycket klipper en robotgräsklippare?

Minskar man klipptiden 60 min om dagen innebär det kanske att robotgräsklipparen klipper lika mycket som före ändringen. Ta i beaktande att roboten, beroende på modell, klipper 60-260 minuter och sedan laddar i 50-90 minuter.

Vad kostar en Gardena robotgräsklippare?

Köp Gardenas robotgräsklippare till lägst pris Hos dessa nätbutiker kan du köpa robotgräsklipparen och få denna levererad hem direkt till dörren, bekvämt och enkelt. Granngården säljer den för 11990. Frakten hem till dig ingår i priset. Robotexperten säljer Gardena Smart Sileno Life för 13490 kr.

Vad kostar en Husqvarna robotgräsklippare?

Det billigaste priset för Husqvarna Automower 310 just nu är 13 995 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Robotgräsklippare med ett genomsnittligt betyg på 4.0 av 5.

Hur bra är Worx robotgräsklippare?

Worx Landroid M700 är en mycket bra robotgräsklippare som samtidigt är prisvärd. ... Du kan styra robotgräsklipparen med en app som är smidig och lättöverskådlig. Med den här robotgräsklipparen får du mycket klipp för pengarna och även om lutningen inte är bland de bästa så är den klart godkänd.

Relaterade inlägg: