Vad kostar de att göra ett pass?

Innehållsförteckning

Vad kostar de att göra ett pass?

Vad kostar de att göra ett pass?

Foto tas på passexpeditionen när du hämtar ett nytt. Pass kostar 400 kronor, nationellt id-kort kostar 400 kronor. Du betalar när du söker.

Vad kostar ett pass i Finland?

Pass och identitetskort
TjänstPris (€)Pris (SEK)
Pass1401 470 kr
Snabbpass1601 680 kr
Tillfälligt pass1751 830 kr
Laissez Passer resedokument1401 470 kr

Får man passet direkt?

Leveranstid. Efter att din ansökan har blivit godkänd tar det cirka sex arbetsdagar för passet eller det nationella id-kortet att levereras till vald passexpedition. Vi kan inte garantera leveranstiden.

Vad kostar nationellt ID-kort?

Pass: 400 kronor. Nationellt id-kort: 400 kronor. Provisoriskt pass: 980 kronor.

Hur länge tar det att göra ett pass?

Hur lång tid tar det att få ett pass/nationellt id-kort? Efter att din ansökan har blivit godkänd tar det cirka sex arbetsdagar.

Hur kan man resa utan pass?

Möjligheten att resa med nationellt id-kort utökades från och gäller för resor mellan alla EU-länder, samt till Norge, Schweiz, Island och Liechtenstein.

Hur ska man ansöka om pass och id-kort?

  • Barn och unga under 18 år måste personligen komma till passexpeditionen för att ansöka om sitt pass och nationellt id-kort. Vårdnadshavares medgivande krävs alltid och lämnas på en särskild blankett. Pass och nationellt id-kort för barn och ungdomar. Hämta pass eller nationellt id-kort

Hur kan du ansöka om nytt pass eller nationellt identitetskort?

  • Ansökan om ett nytt pass eller nationellt identitetskort kan göras efter hemkomsten. Om du har bytt personnummer eller tidigare har haft ett samordningsnummer och nu har ett personnummer spärras ditt giltiga pass eller nationella identitetskort och du måste ansöka om nytt.

Kan du ansöka om pass och nationellt id-kort hos polisen?

  • Du som är svensk medborgare kan ansöka om pass eller nationellt id-kort hos polisen. Du behöver boka tid och personligen komma till passexpeditionen med en giltig id-handling. Ansök om pass och nationellt id-kort Boka tid på passexpedition

Relaterade inlägg: