Hur mycket kostar Apple Car?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar Apple Car?

Hur mycket kostar Apple Car?

AppleCare+ täcker såväl utbyte som reparationsservice av din iPhone, vilket omfattar upp till två fall av oavsiktlig skada varje 12-månadersperiod. För varje fall tillkommer en självrisk på 249 kr för skador på skärm eller baksida i glas och 849 kr för andra typer av skador.

Vad kostar teknisk support Apple?

Köper du en Mac, iPhone, iPod, iPad eller Apple TV ingår gratis teknisk telefonsupport i 90 dagar efter köpet. Teknisk support för Apple-produkter via webben finns även efter de första 90 dagarna.

Kan jag köpa Apple Care i efterhand?

I de flesta länder och regioner kan du köpa AppleCare+ inom 60 dagar efter att du köpte enheten. ... I vissa länder och regioner kan du köpa en AppleCare Protection Plan inom ett år efter köpet av en berättigad Mac, Apple TV eller annan enhet.

Är AppleCare bra?

Har man inget akut behov att kunna springa till en butik och direkt få en ny enhet är apple care dyrt. Så visst applecare är bra men det är dyrt i förhållande till vad man redan betalar för i sin hemförsäkring. nästan 2500kr för att byta en skärm med apple care ink försäkringen är ju trots allt 25% av inköpet.

Kan man chatta med Apple Support?

Apple-supporten nås via telefon eller chatt. Du kan begära ett samtal med en gång eller schemalägga en tid som vi ringer tillbaka på och som passar dig.

Relaterade inlägg: