Vad kostar det att köpa på Bukowskis?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att köpa på Bukowskis?

Vad kostar det att köpa på Bukowskis?

Säljare betalar en försäljningsprovision om 15% inkl moms av klubbat pris. Köpare betalar en provision om 22,5 % inkl moms samt en administrationsavgift om 50 SEK inkl moms (Finland 5 EUR inkl moms). 0,25% över 500 000 EUR. Avgift får högst tas ut med 12 500 EUR.

Vad kostar transport auctionet?

Alla föremål kan hämtas på auktionshuset utan någon extra kostnad. Observera att det i regel inte finns packmaterial eller bärhjälp på auktionshuset om inget annat är överenskommet.

Hur säljer man på auctionet?

Så här går det till

  1. Kostnadsfri värdering. Auktionshusens experter värderar dina föremål kostnadsfritt. ...
  2. Upphämtning och publicering. När du bestämt dig för att sälja lämnar du in föremålet på ditt lokala auktionshus. ...
  3. Budgivning. Så fort föremålet är publicerat kan kunder från hela världen lägga bud. ...
  4. Betalning.

Hur funkar auctionet?

Om du är inloggad som kund på Auctionet så kan du även lägga bud medan auktionen pågår. Precis som de som bjuder i salen så kan du bara bjuda på ett föremål i taget – det som visas just då. Du kan självklart titta utan att delta i budgivningen. Du kan lägga inropsuppdrag innan auktionen startar.

Hur fungerar auctionet?

Om du lägger bud när det återstår mindre än 1 minut av auktionen så förlängs auktionen så det är 3 minuter kvar. Du kan även avge bud på våra anslutna auktionshus. ... När du vunnit en auktion får du ett mail med instruktioner om hur du betalar din faktura och hämtar ut föremålet på auktionshuset eller beställer transport.

Vad betyder Köpprovision?

Avgiften läggs till det vinnande budbeloppet. Om du t. ex. vinner en auktion med ett bud på 1000 SEK så tillkommer 225 SEK köparprovision och 80 SEK slagavgift.

Relaterade inlägg: