Vad kostar det att spola avlopp?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att spola avlopp?

Vad kostar det att spola avlopp?

Vi spolar avlopp från 1946:- och erbjuder förmånliga paketpriser som du kan hitta på vår sida om avloppspolning. En annan faktor som påverkar priset för att spola avloppet är om spolningen kombineras med rörinspektion eller avloppsrensning.

Vad kostar det att göra en relining?

En renovering genom relining omfattar många faktorer och hamnar oftast inom spannet 120 000–250 000 kr. Utan att se objektet går det dock inte att beräkna en exakt summa eftersom renoveringarna alltid är unika.

Vad kostar högtrycksspolning av avlopp?

Timpriser
Helgdagar samt vardagar 18.00-07.00Per timme exkl momsPer timme inkl moms
Slamsug1 160 kronor1 450 kronor
Högtrycksspolning1 280 kronor1 600 kronor
Hantlangare720 kronor900 kronor
ADR1 208 kronor1 510 kronor

Hur ofta ska man spola avlopp?

Stamspolningsföretagen rekommenderar spolning vart tredje till femte år, men Per Lilliehorn tror att det är ganska sällsynt att föreningarna gör det så ofta. Skicket på avloppsledningarna är också avgörande. – Vart tionde år tror jag kan vara en bra tumregel för hur ofta en förening bör stamspola.

Vad är Avloppsspolning?

Spolning av ledningarna i förebyggande syfte eller när det redan blivit stopp i rören? Med högtryck åtgärdar Norva24 Miljöhantering igenslammade rör i avloppssystemen på ett effektivt sätt. Spolningen gör ledningarna rena från slam, grus, rötter, avlagringar och annat som inte hör hemma där.

Vad kostar det att göra ett stambyte?

Ett stambyte innebär en stor investering och prislappen hänger främst ihop med hur många stammar och antal våtrum respektive wc som finns i varje lägenhet. Men även vald standard och utrustningsnivå påverkar priset. Ett riktvärde är 300 000 kr per lägenhet.

Vad kostar Stamspolning Villa?

Stamspolning av radhus eller villa kostar cirka 5000 kronor beroende på antal badrum toaletter m.m.

Relaterade inlägg: