Hur länge håller Babybel?

Innehållsförteckning

Hur länge håller Babybel?

Hur länge håller Babybel?

Mini Babybel är en liten ost i portionsförpackning. Passar som mellanmål och snack. Kan förvaras utanför kyl i minst 20 dagar.

Är Babybel pastöriserad?

Också perfekt på ostbrickan eller till tapas. Osten klarar sig bra utanför kylen hela dagen vilket gör mini babybel till en perfekt snack to go! Innehållsdeklaration: Pastöriserad / Pasturisert MJÖLK / MELK / MÆLK , salt, MJÖLK- / MELKE- / MÆLKE-syrakultur, ystenzym / vegetarisk løpe.

Vad väger en Babybel ost?

Det finns 62 kalorier i 1 ost (20 g).

Hur länge håller ost efter bäst före datum?

Du kan räkna med en hållbarhet på minst tre till fyra dagar efter utgångsdatumet. Lukta och smaka på den. Är den inte sur kan den med fördel fortfarande ätas.

Är Västerbottenost pastöriserad?

Varje dag kommer mjölk från lokala mjölkgårdar runtom Burträsk in i mejeriets stora ystkar. Det går åt drygt tio liter till varje kilo färdig Västerbottensost. Det första som händer med mjölken är att den pastöriseras, genom att värmas upp och sedan snabbt kylas ner igen.

Är brie pastöriserad?

Mögelost, exempelvis brie, camembert, gorgonzola, chevré, även om den är gjord på pastöriserad mjölk. Kittost, till exempel vacherol, taleggio och munster även om den är gjord på pastöriserad mjölk. Färskost och annan mjukost gjord på opastöriserad mjölk. Feta ost gjord på opastöriserad mjölk.

Hur mycket väger en Babybel?

Mini Babybel. 120 g.

Hur många kalorier är det i Babybel?

Mini Babybel
Energi1280kJ
Protein23g
Kolhydrat0.5g
varav sockerarter0.5g
Fett24g

Relaterade inlägg: