Vad kostar betong till pool?

Innehållsförteckning

Vad kostar betong till pool?

Vad kostar betong till pool?

Men för den som tycker en betongpool är läcker väntar ett pris mellan 350 000-600 000 kronor. Det finns även varianter som kostar över miljonen.

Vilken betong till pool?

Exponeringsklasserna för en pool (enl EN 203) hamnar på XD2 om det är inomhus och XD2+XF4 om utomhus. Detta innebär ett maximalt vatten-cement-tal (vct) på 0,45 och om utomhus dessutom att en frystestad betong används (typ anläggningsbetong).

Vad kostar en Thermopool?

Thermopoolen finns i flera olika mått för att kunna anpassas till olika typer av tomter och är ett optimalt alternativ till suterrängtomten. Pris: ca 50 000–78 000 kr.

Vad kostar en nedgrävd pool?

En grov uppskattning är att arbetskostnaden för att bygga poolen ligger på ungefär lika mycket som poolen i sig. Slutpriset för ett poolbygge kan därför uppskattas till mellan 2 000 kronor.

Vad kostar gjutningen av betongplattan?

  • Kostnad per kvadratmeter för gjutningen av betongplattan. Betongen kostar cirka 1 500 kr per kubikmeter betong om den kommer i en betongbil. 13 kubikmeter betong skulle därmed ge 19.000 kr. Lägg där också till arbetet med att gjuta plattan.

Hur mycket kostar en betongplatta på mark?

  • Totalt pris betongplatta på mark: 126 800 kr (material+arbete) För att få till ett så bra pris som möjligt, särskilt på ett så här stort jobb, bör du alltid ta in offerter från några olika markföretag som kan utföra arbetet.

Vad kostar betongen i en betongbil?

  • Betongen kostar cirka 1 500 kr per kubikmeter betong om den kommer i en betongbil. 13 kubikmeter betong skulle därmed ge 19.000 kr. Lägg där också till arbetet med att gjuta plattan.

Hur mycket kan det kosta att isolera en betongmatta?

  • Här är ett exempel på vad som kan behövas och vad det kan kosta (grovt uppskattat): Isolering: 100-400 kr/kvm beroende på typ av isoleringsmaterial och tjocklek. Betong: Själva materialet som utgör plattan går på ca 140-200 kr/kvm. Armeringsmatta: ca 60-120 kr/kvm.

Relaterade inlägg: