Vad kostar det att köpa färg?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att köpa färg?

Vad kostar det att köpa färg?

En 10-liters burk med vanlig vit väggfärg kostar mellan 1 0 kronor i en specialiserad målarbutik. På lågprisvaruhusen går det att köpa samma mängd färg för under 400 kronor.

Vem säljer Beckers färg?

Köp Beckers färg online

  • Bauhaus »
  • Färgvaruhuset »
  • K-rauta »
  • K-bygg Fresks »
  • Lasses i Ryd »
  • Tapethandeln » Vi på Beckers har ingen egen direktförsäljning till konsument, men du hittar vår färg hos massor av återförsäljare över hela landet. För att hitta din närmsta återförsäljare, gå till Butiker »

Är målarfärg dyrt?

Att måla om ett rum kan kosta 2 000 kronor eller några hundralappar beroende på vilken färg du väljer. Testfakta har jämfört kvalitet och täckningsförmåga på vanlig vit väggfärg. På lågprisvaruhusen går det att köpa samma mängd färg för under 400 kronor. ...

Vad kostar 1 liter målarfärg?

Den rekommenderade åtgången på dessa färger är 8 kvadratmeter per liter, vilket innebär att det krävs 10 liter färg för att täcka väggarna med två strykningar. Beroende på vilken av deras färger du vill använda dig utav varierar priset mellan cirka 1200–1500 kronor.

Vad kostar grundfärg?

Grundfärg Beckers Interio 10L 749 kr / st.

Är biltemas Takfärg bra?

Biltemas väggfärg var även bland testets sämsta att torka av. Det är förspilld tid att måla med denna färg! Den kändes som en testvinnare med en osedvanligt fin täckförmåga. ... Det ser ut som att massor av kalk har blandats ner i en lösning och sedan blivit kallad för färg.

Relaterade inlägg: