Vad kostar Företagsannons på Blocket?

Innehållsförteckning

Vad kostar Företagsannons på Blocket?

Vad kostar Företagsannons på Blocket?

Den uppdaterade vi prismodellen för alla fordonshandlare som annonserar via Blockets administrationsverktyg. Den nya modellen är baserad på pris per annons....Blocket MC, husvagn, husbil & snöskoter.
Totalvolym senaste 12 månadernaPris per annonsRabatt
2135 kr31%
170 kr13%
1 - 50195 kr0%

Hur får man fler bilder på Blocket?

Hur många bilder kan jag lägga upp i mina fordonsannonser?

  1. I Blocket Admin kan ni ladda upp 50 bilder på varje objekt. ...
  2. När man laddar upp bilder i Blocket Admin ska de vara av formatet . ...
  3. Rekommenderad bildstorlek är 10 pixlar, och vid andra proportioner kan bilden i vissa visningslägen beskäras per automatik.

Hur gör man för att sälja på Blocket?

Säljtips

  1. 1 Sätt ett bra pris. Att sätta rätt pris är A och O, allt går. att sälja till rätt pris. ...
  2. 2 Ta bra bilder. En bild säger mer än tusen ord. Placera din pryl mot ren miljö som för att bakgrunden inte tar fokus från det du vill sälja. ...
  3. 3 Tydlig rubrik och annonstext. Fundera på vad du skulle behöva veta.

Hur ändrar man en annons på Blocket?

Du kan enkelt ändra i din annons både före och efter den publicerats genom att klicka på Mina Annonser och sedan på penn-symbolen på den aktuella annonsen som du vill redigera.

Hur lång tid tar det för en annons på Blocket?

En betald annons granskas enligt Blockets Regler och läggs normalt ut inom två timmar. Annonser som betalats sent på kvällen läggs ut på morgonen. I granskningen förekommer det att små ändringar görs för att förbättra annonsens kvalitet.

Hur lägger man till bilder på Blocket?

Vill du lägga in bilder på t. ex Blocket klickar du först på det län du befinner dig i och sedan på sidan som kommer upp finns det en rubrik uppe till vänster 'Lägg in annons'. Klicka där, fyll i vad du vill annonsera om och under texrutan finns 'Bild:' och knappen 'Bläddra'.

Varför blir bilderna suddiga på Blocket?

Räcker inte dagsljuset så fyll på med blixt. Prova gärna att lägga på blixt även i dagsljus! Skärpa. Kolla så din bild är skarp innan den publiceras, suddiga och oskarpa bilder fångar inte köparens intresse lika väl.

Relaterade inlägg: