Vad kostar det att få båten polerad?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att få båten polerad?

Vad kostar det att få båten polerad?

Prisexempel: 34-38 fots motorbåt: Utvändig maskinpolering och vaxning av skrov, överbyggnad samt akterspegel ca 10000kr inkl. moms.

Vad kostar en Båtbesiktning?

Vad kostar det att få sin båt besiktigad? För att besiktiga en ”normalstor båt” är kostnaden vanligen 3kr, är det en stor båt kan kostnaden vara högre. Besiktningsmannens kostnad för att ta sig till och från platsen där besiktningen skall utföras brukar vara normal milersättning.

Vad kostar det att byta inombordare?

Vi installerar även utombordare och är auktoriserad Suzuki återförsäljare, se mer på utombordare sidan. Ett motorbyte kostar från 60.000 kronor beroende på motorstorlek och vilka anpassningar som måste göras. Vi tar Din gamla motor i inbyte.

Vad kostar det att Vinterförvara båt?

Vinterplatser och -service
ArbetePris
Vinterplats inkl bockar och pallvirke (Dalarö och Bergshamra), längd x (bredd + 0,5m)460:-/kvm
Vinterplats i ställage med motor (Dalarö), längd x (bredd + 0,5m)550:-/kvm
Vinterplats inkl bockar och pallvirke (Nacka), längd x (bredd + 0,5m)550:-/kvm

Hur man polerar en båt?

Polish av båten Applicera polish på trissan och tryck ut på skrovet. Bäst resultat får du med en polermaskin, eller en polersvamp. Polera först på låg hastighet på en yta om 80 x 80 cm och undvik direkt solljus. Öka successivt hastigheten på polermaskinen, arbeta vågrätt och lodrätt.

Måste man besikta en båt?

Många försäkringsbolag har nämligen som krav att en båt som är eller blir äldre än 25 år, vart tredje år skall genomgå en säkerhetsbesiktning. ... Om du köper en 25 år gammal båt och vill ha den försäkrad måste du däremot i allmänhet anlita en auktoriserad besiktningsman eller motsvarande.

Vad kostar det att transportera en båt?

Såg prisuppgifter på 150kr/mil så 15.000 är nog en vettig uppskattning - det priset verkade dock vara utan följebil. Pris för följebil inkl förare hittade jag ett exempel på för 625kr/h - räknar man med 80km/h (tveksamt om de kan hålla så hög medelfart) så skulle tor Sth/GBG kosta ca 8000kr för bara följebilen.

Relaterade inlägg: