Vad kostar det att köpa hörapparat?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att köpa hörapparat?

Vad kostar det att köpa hörapparat?

Köpa hörapparat ur Audikas privata sortiment: kostnad för hörapparaten + 600 kr i förskrivningsavgift + 100 kr i patientavgift (frikort gäller) – 2380 kr i bidrag (rekvisition).

Finns det uppladdningsbara batterier till hörapparater?

Det här är ett uppladdningsbart batteri som är till för en laddningsbar hörapparat. Det uppladdningsbara batteriet placeras i hörapparatens batterilucka, precis som vanliga batterier. ... Det uppladdningsbara batteriet laddas med hjälp av en laddningsstation som hörapparaten placeras i.

Vad kostar hörapparat Skåne?

Ingen kostnad för hörapparaten. Du betalar själv för tillbehör, förbruknings- artiklar, reservdelar och reparationer. Om hörapparaten kostar mer än 1800 kronor betalar du den överskjutande delen själv. Du betalar själv för tillbehör, förbruknings- artiklar, reservdelar och reparationer.

Vad kostar hörapparat Stockholm?

Det kostar 600 kronor i utprovningsavgift, för en eller två hörapparater. Utprovningsavgiften på 600 kronor gäller oavsett om du väljer hörapparater ur regionens sortiment eller köper hörapparater med hörselcheck. Dessutom betalar du 100 kr i besöksavgift per besök, besöksavgiften ingår i högkostnadsskyddet.

Vad kostar hörapparat i Skåne?

Tänk på hur dina val kan påverka totalkostnaden för din hörapparat under användningstiden som är minst kronor. Är du 85 år eller äldre betalar du ingenting för bedömningsbesöket. Om du bedöms behöva en hörapparat och gör en utprovning så betalar du 1000 kronor i utprovningsavgift oavsett vilken ålder du har.

Vad kostar hörapparat i Västmanland?

Att prova ut hörapparater i Västmanland kostar 700 kronor per hörapparat i utprovningsavgift. Avgiften ingår inte i högkostnadsskyddet.

Relaterade inlägg: