Vad kostar det att ha Viasat?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att ha Viasat?

Vad kostar det att ha Viasat?

Paketet kostar 429 kr i månaden och då ingår. Viaplay Film & Serier, V series & Filmfavoriter och streama och ladda ner i Viaplay-appen. Viasats största paket som också är det dyraste heter Premium. Paketet Premium kostar 789 kr i månaden och då ingår det.

Har Viasat bredband?

Viasat erbjöd flera olika abonnemang och hastigheter för bredband beroende på var du bor och vilket nät adressen tillhörde. Den som kunde beställa Viasat bredband via fiber på sin adress kunde välja mellan följande abonnemang och hastigheter: Viasat Bredband 100/100 mbit/s. Viasat Bredband 250/100 Mbit/s.

Vad kostar Viasat parabol?

I paketet ingår Viasat-box och parabolutrustning för endast 995 kr. Abonnemanget kostar 29 kr/vecka. Du betalar enbart för de veckor du väljer att använda(minst 8 veckor och max 30 veckor/år).

Hur mycket kostar Viasat Premium?

Viasat Premium HD Paket 469 kr/mån.

Vad kostar Allente abonnemang?

Vad kostar abonnemanget? Priset för tv-paket Premium är 789 kr/mån. Totalkostnad efter 24 månader: 18 936 kr. En kemikalieskatt/miljöavgift tillkommer som en engångskostnad på 195 kr för fiber-tv och 145 kr om du väljer parabol-tv.

Vad tycker folk om Viasat?

Läs vad 53 kunder tycker om Viasat. Sämsta jag varit med om. Teckna aldrig avtal med dem. ... NOLL känsla eller förståelse när det inte funkar utan kör på "Du har ju skrivit på avtalet" men när man vänder på det att de inte levererar vad det lovat så är svaret..

Vad kostar ett Tvillingkort Viasat?

Med ett Tvillingabonnemang från Allente kan du se alla dina kanaler i upp till tre extra rum. Priset för ett extra rum är 120 kr/månad (inklusive krypteringsavgift). Därefter betalar du 90 kr/månad per rum. För att kunna utnyttja Tvillingabonnemanget behöver du en box med ett programkort för varje enskild TV.

Relaterade inlägg: