Vad kostar ett bröllop för 50 personer?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett bröllop för 50 personer?

Vad kostar ett bröllop för 50 personer?

I dag går ett medelbröllop på omkring 60 000 kronor. – Räknas även bröllopsresan in blir det snabbt mycket mer. Kuvertavgiften brukar vara den dyraste posten. Har du ett bröllop med 50 gäster och en kuvertavgift på 1 000 kronor är du bara där uppe i 50 000 kronor.

Hur mycket kostar catering till bröllop?

Generellt brukar man räkna att kuvertkostnaden per gäst landar på cirka 500-700, baserat på en trerättersmiddag från en cateringfirma, exklusive dryck. Sedan tillkommer kostnaden för bröllopstårtan på cirka 60 kr/bit.

Vad kostar ett bröllop för 150 personer?

Så därför måste man göra en budget inför bröllopet och räkna ut vad det kommer att kosta och hur mycket pengar man har att tillgå kontant eller via ett lån. För ett bröllop med 100 gäster får man räkna med att lägga ut mellan 40.000 SEK till 90.000 SEK.

Vad kostar buffe?

Det allra vanligaste är mellan 300-450 kr. Ett välja buffé framför en trerättersmeny brukar vanligtvis innebära lägre kostnader. Tänk på att jämföra många olika företag så att ni hittar det alternativ som passar just er bäst.

Hur mycket bubbel bröllop?

Champagne och mousserande vin: En flaska champagne räcker till cirka 6 glas om du är generös och serverar 12 cl per person. Med 9 cl räcker en flaska champagne till 8 glas. Vin: Hur långt en box med vin räcker beror på vinglasen och då även typ av vin. En box med rött vin räcker till cirka 22 glas.

Relaterade inlägg: