Vad kostar det att ha en båtplats?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att ha en båtplats?

Vad kostar det att ha en båtplats?

Det är ofta läget som styr hur mycket det kostar att ha en båtplats, men även båtens storlek. Statistiskt sett kostar en normalstor segelbåt ungefär 10 000 kronor per år i fasta kostnader och utgifter. Det är ofta läget som styr hur mycket det kostar att ha en båtplats, men även båtens storlek.

Vad kostar en båtplats inomhus?

Inomhus varmhall Pris Vinter: 900:-/ kvadratmeter. Vinterperioden beräknas till September - April, önskar ni stå längre period med båten se under sommarperiod nedan. Pris Sommar: 450:-/ kvadratmeter.

Vad kostar det att tanka en motorbåt?

Så mycket kostar båtlivet
UtgiftÄga båtHyra båt
Försäkring4.000kr0kr
Motorservice5.500kr0kr
Bottenfärg,vax,etc4.000kr0kr
Lån och amortering*43.680kr0kr

Vad kostar båtplats i Skåne?

Du ska också registrera dig i kön om du redan har en båtplats men vill byta till en mindre eller större....Båtplatser i Västra hamnen.
Bredd förtöjningsplatsPris helår inkl. moms
3,0 meter8 600 kr
3,5 meter9 500 kr
4,0 meter10 400 kr
4,5 meter11 200 kr

Vad kostar en kajplats?

Vad kostar en båtplats årligen, med säsongsavgift för plats vid en brygga och eventuell medlemsavgift? Lägsta sammanlagda årskostnaden för en plats som passar exempelbåten finns i Sandö hamn i Kungsbacka. Kostnad: cirka 3 000 kronor.

Vad kostar det att ha båtplats?

Säsongsavgiften för en båtplats är för närvarande 3 900 kronor och för en del båtplatser tillkommer en deposition eller avgift för nyckel eller kodlås. Det är för närvarande kö till samtliga båtplatser och med olika lång kötid.

Vad kostar en båtplats i Göteborg?

Enligt Konsument Göteborg kostar ett dygn i gästhamn 100-350 kronor, dyrast var Fjällbacka. Då har priser inhämtats från hela västkusten, från norra Bohuslän till Halland inklusive Göteborgs skärgård, Skåne samt längs Göta Kanal, i Vänern och några hamnar i Stockholmsområdet.

Vad kostar det att Bottenmåla en båt?

Pris: 5 000–10 000 kronor. För dig som har: motorbåt med maxlängd 32 fot.

Relaterade inlägg: