Hur tar man sig till Sandhamn?

Innehållsförteckning

Hur tar man sig till Sandhamn?

Hur tar man sig till Sandhamn?

Ta buss eller bil till Stavsnäs Vinterhamn på Värmdö. Där kliver ni ombord på en skärgårdsbåt som går till Sandhamn. Efter 30 till 60 minuters resa genom Stockholms skärgård är ni framme i Sandhamn, på gränsen mellan skärgård och öppet hav.

Hur mycket kostar sommarkort SL?

- Sommarbiljetten som gäller 1 maj - 31 augusti. Den finns för helt pris 2 400 kronor, och för reducerat pris 1 450 kronor. Och du får alltså en månad på köpet jämfört med att köpa 30-dagarsbiljetter för samma tid.

Hur lång tid tar det med båt till Utö?

Räkna med att det tar 30-40 minuter från Stockholm till Åsta Brygga om trafik och vägförhållanden är i ordning. Båtresan tar ca 35 minuter.

Vad kostar det att åka från Stavsnäs till Sandhamn?

Om inte de reguljära båttiderna passar, så kan Ni också boka en taxibåt- för att boka, kontakta då Sandhamns Båttaxi 08- 5, Stavsnäs Båttaxi 08- 5 alternativt Roslagens Sjötrafik på 070- 691 38 58. Ca pris för taxibåt från Stavsnäs ut till Sandhamn är 1.500 kr.

Vart åker waxholmsbåten?

Waxholmsbolagets hemmahamn i Stockholm är Strömkajen. Därifrån går de allra flesta turerna som utgår ifrån Stockholm. Det finns också andra stora knutpunkter närmre skärgården, till exempel Dalarö, Stavsnäs och Vaxholm.

Relaterade inlägg: