Vad kostar Viaplay golf?

Innehållsförteckning

Vad kostar Viaplay golf?

Vad kostar Viaplay golf?

Viasat Golf 129 kr/mån.

Är C More gratis?

Med en C More kampanjkod kan du exempelvis prova streaming-tjänsten konstnadsfritt för att se om det är något för dig. Annars har de olika abonnemang beroende på vad du ser på mest. C More Film kostar exemeplvis 99 kronor i månaden medan C More Sport kostar 449 kronor i månaden.

Kan man köpa bara Viaplay golf?

För att kunna se golf hos oss krävs ett Viaplay Total-paket. Det är enkelt och smidigt att skapa ett konto och teckna abonnemang, se nedan! Är du kund genom en TV-leverantör? För att kunna se golf hos oss, som kund hos en TV-leverantör, krävs det att du har kanalen V Sport Golf i ditt TV-abonnemang.

Vad kostar Viaplay Premier League?

V sport 299,- I paketet ingår även Viaplay Total som ger dig tillgång till allt innehåll på streamingtjänsten Viaplay, inklusive det enorma utbudet av exklusiva filmer och serier. Med det här paketet ser du alla matcher från världens bästa fotbollsliga, Premier League.

Kan man se TV4 Play gratis?

Logga in på TV4 Play och se populära program, nyhetssändningar, klipp och massor av annat helt gratis, när du vill. Titta på stora skärmar med Airplay, Apple TV eller Chromecast. Välkommen in till Sveriges största tv-tjänst!

Relaterade inlägg: