Vad är billigt att köpa på Gran Canaria?

Innehållsförteckning

Vad är billigt att köpa på Gran Canaria?

Vad är billigt att köpa på Gran Canaria?

Eftersom Gran Canaria är ett frihandelsområde är det betydligt billigare att köpa alkohol här. Det kan därför vara värt att köpa en flaska att ta med hem till barskåpet. Har du förälskat dig i de kanariska vinerna finns det verkligen pengar att spara här. Ofta kan du köpa en flaska utsökt vin för bara några euro.

Vad kostar cigaretter på Åland?

Hur mycket kostar cigaretter i Åland? Cigaretter är billigare i Åland än i Sverige. Genomsnittliga kostnaden för en förpackning med lokala cigaretter är 49 SEK (4.80 EUR). För mer kända märken så: Lucky Strike, Marlboro, L&M du måste betala om 62 SEK (6.00 EUR).

Hur dyrt är det på Teneriffa?

Priserna på basprodukter i Teneriffa är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.40 gånger mindre för shopping i Teneriffa än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Teneriffa varierar från: 289 SEK (28 EUR) i Hostel till 923 SEK (90 EUR) i 3-stjärnigt hotell.

Vad kostar alkohol på Kanarieöarna?

Genomsnittliga alkohol priset i Kanarieöarna är lägre än i Sverige. Till exempel är whisky billigare i Kanarieöarna och kostar ungefär: 139 SEK (14 EUR). Priserna på olika typer av alkoholhaltiga drycker i Kanarieöarna: Captain Morgan White Rum 129 SEK (13 EUR)

Hur dyrt är det på Gran Canaria?

Är Gran Canaria en dyr ö? Priserna på basprodukter i Gran Canaria är lägre än i Sverige. Du måste betala 1.44 gånger mindre för shopping i Gran Canaria än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Gran Canaria varierar från: 355 SEK (35 EUR) i Hostel till 894 SEK (87 EUR) i 3-stjärnigt hotell.

Vad kostar det att åka taxi på Gran Canaria?

Om du vill ta en taxi in till Las Palmas (Vegueta/Triana) får du räkna med att betala omkring 30 €. Priset för taxi till Las Canteras i norra Las Palmas ligger på 35 €. En taxiresa till turistorterna på södra Gran Canaria kostar mer: 40 € (San Augustin), 45 € (Playa del Inglés) och 45 € (Maspalomas).

Vad kostar cigaretter på taxfree?

140 kronor för en flaska whisky – eller 270. 145 kronor för en limpa cigaretter – eller 350.

Hur mycket kostar det att åka taxi på Teneriffa?

En taxi från flygplatsen till Santa Cruz de Tenerife kostar omkring 85 €, men efter kl. 22.00 och på helger får du betala mer. Semesterdestinationerna Los Cristianos, Playa de las Américas och Costa Adeje ligger omkring 15 minuter från Teneriffa Södra Airport och priset ligger på 25 €.

Vad är det för mat på Teneriffa?

Spansk paella Har du inte ätit en riktig paella får du äntligen chansen att göra det på Teneriffa. Paella är en av Spaniens mest kända rätter och är en risrätt som tillagas med ingredienser som kött, fisk, musslor och räkor och som kryddas med saffran. Ofta läggs även ärtor, chorizo och paprika i.

Relaterade inlägg: