Hur räknar man ut vinst på DD?

Innehållsförteckning

Hur räknar man ut vinst på DD?

Hur räknar man ut vinst på DD?

Oddsen i dagensdubbel räknas på vad du som spelare får tillbaka på en spelad krona (1 kr), dvs om du får in en DD-komb till oddset 13,26 och har en kupong med insatsen 150 kr så blir din vinst 1 989 kr (odds x insats).

När startar dagens dubbel idag?

⌚ Vilken tid går Dagens Dubbel? Dagens Dubbel avgörs varje Måndag, tisdag, torsdag och fredag går Dagens Dubbel 20:53. På onsdagar (V86 Xpress) och lördagar gäller 21:40 respektive 18.20.

Hur mycket kostar en Harry Boy?

Satsade 180 kronor När Harry Boy gör sina system utgår han från hur de andra spelarna spelar. Utifrån det rankar han hästarna i A till F-hästar. – A och B hästar kan Harry tänka sig som singelstreck.

Hur räknar man ut DD?

För att du ska kunna rätta DD raden så snabbt som möjligt uppdaterar vi vårt resultat löpande från aktuell travbana, när ett lopp är klart och en vinnande häst är rapporterad.

Hur spelar jag DD?

DD är ett systemspel på kupong där det går ut på att hitta vinnaren i två utvalda lopp. Du vinner om du lyckas hitta vinnarna i båda loppen. Din insats gånger DD-oddset blir din vinst. Du multiplicerar antalet markeringar (hästar) i de två DD-loppen med varandra.

Hur köper man en Harry Boy?

Du kan prenumerera på Harry Boy och se till att du aldrig missar en omgång. Ditt spel läggs då automatiskt och du hittar ditt spelkvitto här på ATG.se. Du kan prenumerera på Harry Boy för V75, V86, GS75, Dagens Dubbel och Top 7. Prenumerationen löper tills vidare och du kan pausa eller avsluta den när du vill.

Hur stor chans är det att vinna på Harry Boy?

Kritiker och insatta travexperter kallar Harry Boy ibland för förlorarnas spel. Det beror dels på att det kan liknas vid Lotto minus chansen på de stora miljonerna. Att spela på hästar är ett skicklighetsspel och utmaningen ligger i att hitta hästarna med högt spelvärde.

Relaterade inlägg: