Vad kostar cykel på Öresundståget?

Innehållsförteckning

Vad kostar cykel på Öresundståget?

Vad kostar cykel på Öresundståget?

Västtåg och Öresundståg Du får ta med dig vanlig cykel, hopfälld minicykel, sparkcykel och balanscykel om det finns plats. Ombordpersonal har full befogenhet att avgöraom cykel kan tas med. En cykel får vara max 190 cm lång och 70 cm bred, samt ha två hjul. Det kostar inget att ta med cykel ombord på tåg.

Vad kostar cykel på tåget?

Du kan ta med cykeln på Tågabs tåg mellan Göteborg och Kristinehamn. Cykel kostar 60 kronor och det betalas ombord. Östgötapendeln har plats för sex cyklar per tåg, men under Vätternrundan brukar det inte vara tillåtet tyvärr!

Får man ta med cykel på sommarkortet?

Ingen cykel eller likande kan tas med. Hopfällbar cykel, elsparkcykel, kickbike eller liknande räknas som handbagage och får tas med i mån av plats om de är maximalt hopfällda under resan.

Är Öresundståg Skånetrafiken?

Vid resa med Förköpt enkelbiljett med Blekingetrafiken, Hallandstrafiken, Jönköpings Länstrafik, Kalmar Länstrafik, Länstrafiken Kronoberg och Skånetrafiken gäller Resevillkor för kollektivtrafiken i södra Sverige. Dessa resevillkor gäller även för resa med Öresundståg med Västtrafik.

Kan man ta cykel på pendeltåg?

Cykel på SL-pendeln Cykel får medtas utan avgift men inte under rusningstrafik kl. 6.00–9.00 och 15.00–18.00. Cykel är dock ej tillåten till Arlanda C, Odenplan och Stockholm City.

Får man ta cykel på stadsbuss?

stadsbuss Ingen cykel eller likande kan tas med. Hopfällbar cykel, elsparkcykel, kickbike eller liknande räknas som handbagage och får tas med i mån av plats om de är maximalt hopfällda under resan.

Får man ta med cykel på tåg?

En vanlig cykel får tas med per resenär i mån av plats. I mån av plats får du ta med dig segway/elscooter/elsparkcykel/kickbike. Hopfällbar cykel, elsparkcykel, kickbike eller liknande räknas som handbagage om de är maximalt hopfällda under resan.

Kan man ta med cykel på pågatåget?

En vanlig cykel får tas med per resenär i mån av plats. ... Hopfällbar cykel, elsparkcykel, kickbike eller liknande räknas som handbagage om de är maximalt hopfällda under resan. I mån av plats får du ta med en tandemcykel per person på Öresundståg och Pågatåg (inte Krösatåg av säkerhetsskäl).

Kan man ta med cykel på Öresundståg?

Du kan ta med din cykel på Öresundståg i mån av plats. Det får plats max 9 cyklar som placeras i låggolvsdelen i mitten av tåget. I Kalmar län och i Danmark behöver du lösa cykelbiljett.

Relaterade inlägg: