Är Runkeeper gratis?

Innehållsförteckning

Är Runkeeper gratis?

Är Runkeeper gratis?

Runkeeper är en app till Android och Iphone som gör allt det vi precis skrev. ... Appen är gratis till båda plattformarna, men till Iphone finns även en pro-version för 75 kronor.

Är det åldersgräns på Runkeeper?

Runkeeper- GPS för löpspårning 4+

Hur använder man Runkeeper?

Det smarta är att Runkeeper använder telefonens gps-mottagare. Den ser alltså hur du rör dig, och kan på så sätt hålla koll på distansen och räkna ut hastigheten.

Hur registrerar man sig på Runkeeper?

Första gången du kör Runkeeper måste du registrera dig som användare. Du kan använda ditt befintliga konto hos Google+ eller Facebook – alternativt registrera dig som ny användare med hjälp din mejladress. Har du använt tjänsten tidigare väljer du Logga in och vill du testa utan att logga in väljer du Testa oss.

Är Runkeeper pålitlig?

Mobil har testat sex giganter inom området och Runkeeper blev bäst i test. Runkeeper är en av de äldre apparna som numera är helt och hållet gratis. Det gör appen enormt prisvärd gentemot de övriga konkurrenterna och innehållet i appen ligger på samma nivå som vad de andra erbjuder i sina betalversioner.

Vilken app är bäst?

Google Maps Google Maps-appen har länge legat i framkant vilket beror på att den är väldigt pålitlig och navigerar snabbt och enkelt. Appen beräknar den snabbaste rutten för bil, kollektivtrafik, cykel eller när du går. Dessutom kan du se stadsdelar på gatunivå.

Kan man lita på Runkeeper?

På den här punkten är Runkeeper särskilt kompetent och det kräver inte ens att jag har betalabonnemanget. Liksom i många av de andra apparna kan man som sagt även få mer långsiktig träningsplanering och uppnå mål, men då krävs ett betalabonnemang för att få den anpassade vägledningen.

Är Samsung Health bra?

(Pocket-lint) - Samsung S Health-app och övervakningssystem har varit en del av företagets ekosystem under en tid. ... Även om det är en anständig allround-fitnessapp för smartphones, kommer den verkligen till sin rätt när du har en bärbar Samsung-enhet.

Vad är bra med Runkeeper?

Runkeeper är en av de apparna som passar både IOS och Android och det är också testets vinnare. Appen passar alla, eftersom det finns inställningar för såväl vanlig promenad som en stenhård löprunda. Du ställer själv in vilken typ av motion du vill ägna dig år, laddar upp en spellista och ger dig iväg.

Finns det stegräknare i Runkeeper?

Jason Jacobs, VD på Runkeeper, tror att den stora vågen med aktivitetsmätare är början på slutet för segmentet. De flesta har nog kommit i kontakt med Runkeeper någon gång, träningsappen som mäter dina löprundor (och typ allt annat).

Relaterade inlägg: