Vad kostar ett nytt SIM-kort tre?

Innehållsförteckning

Vad kostar ett nytt SIM-kort tre?

Vad kostar ett nytt SIM-kort tre?

Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp med aktivering via kundservice eller i någon av våra butiker. Att aktivera ett nytt SIM-kort för ett befintligt abonnemang är kostnadsfritt.

Kan man beställa extra simkort?

Ja, många operatörer erbjuder extrakort för surf. Tele2, Telenor, Tre, Halebop, Karma Mobil och Telia är exempel på operatörer som erbjuder extra simkort med bara surf.

Hur lång tid tar det att få ett nytt simkort?

Det skickas ett mikro-sim till din folkbokföringsadress inom 2-3 arbetsdagar. Det befintliga simkortet stängs av först när du har aktiverat ditt nya simkort. Ett mikro-simkort är kostnadsfritt att beställa första gången.

Kan man få nytt sim-kort direkt i butik?

Kostar det något? Hej, ett nytt sim-kort är kostnadsfritt och kan absolut hämtas i 3butiken. Går ni in där kommer ni den hjälp ni behöver för att komma igång!

Hur beställer man nytt sim-kort Comviq?

Beställa ersättnings-SIM via Mitt konto

  1. Logga in på Mitt Konto.
  2. Klicka på fliken "Frågor och svar"
  3. Välj "Beställ nytt SIM-kort" och gör din beställning.

Hur aktiverar man ett nytt sim-kort Telia?

Nya simkort brukar aktiveras så fort dom sätts i en telefon, ev efter en omstart av luren. Fungerar inte detta så får man kontakta Telia. Gå till en butik eller ring 90200.

Hur aktiverar man ett nytt sim-kort?

När du vill aktivera ditt sim-kort gör du det genom att sätta det i din mobil, modem, router, surfplatta eller dator. Sim-kortet aktiveras automatiskt när det placeras i sim-kortsfacket i din enhet.

Relaterade inlägg: