Vad kostar det att ta bort asfalt?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att ta bort asfalt?

Vad kostar det att ta bort asfalt?

En sådär 100 + moms kan du nog räkna med och så en etableringskostnad på det. Varför vill du bara fräsa 10-20 mm? Det går inte att lägga så tunt. Är det flera lager asfalt och du bara vill fräsa bort toppen kan det säkert löna sig att fräsa, annars är nog skära kanten och sen gräva bort det billigaste.

Var kan man slänga asfalt?

Asfalt | Sysav – tar hand om och återvinner avfall.

Kan man lägga singel på asfalt?

Där ställs frågor för att få mer stenkoll. En frågeställare har en asfalterad uppfart och undrar om man kan lägga singel eller grus direkt på asfalten? ... Flisby svarar: Du kan inte lägga singel på en asfalter...

Vad kostar en kvm asfalt?

Som en riktlinje kan man dock räkna med att priset för endast själva asfalteringen vanligtvis brukar kosta från 150 kr per kvadratmeter exklusive moms och uppåt. För hela arbetet med alla olika moment inkluderade får du ofta räkna med en kostnad på minst 500 kr per kvadratmeter och uppåt.

Vart kan man slänga madrasser?

Kontakta SÅM om du har fönster du vill lämna på Återvinningscentral.

Kan man lägga singel på plattor?

Ställ sedan betongplattor på högkant så att de sticker upp några cm. Där du vill ha din uteplats fyller du på med till exempel väggrus, cirka 20 cm, och det ska vattnas och vibreras tills du får en fast och hård yta. På så sätt får du ett fast underlag för ett 8–10 cm tjockt lager av singel.

Kan man lägga ny asfalt på gammal?

Har du en gammal asfaltering kan vi läggaasfalt direkt på underlaget, men ofta är det bättre att riva bort den gamla ytan för att nivån på den nya asfaltsytan ska stämma med anslutningar som gångar, kantstenar, garageportar.

Relaterade inlägg: