När börjar BingoLottos julkalender?

Innehållsförteckning

När börjar BingoLottos julkalender?

När börjar BingoLottos julkalender?

Publiceras digitalt på www.bingolotto.se från den 24 december 2021. Kod för rättning av kalendern finns under lucka 24. Julkalendern faktureras vecka 4 2022. Konsumenter skall betala sina julkalendrar direkt vid köptillfället.

Vad kostar en Färgfemman lott?

Färgfemman skraplott Förtjänsten ligger på hela 12 kronor per såld lott!

Hur rättar man BingoLottos julkalender?

Under lucka 24 på din julkalender finner du längst ner ett sjusiffrigt nummer. Detta nummer fyller du i fältet nedan och klickar sedan på "Rätta Julkalender", varav du får reda på om du vunnit eller ej! Lycka till! BingoLottos Julkalender är hela Sveriges julkalender som innehåller vinster för miljoner!

Hur fungerar Färgfemman julkalender?

Dessutom har man varje dag möjligheten att skrapa fram chansen att spela FärgFemman! Sveriges största julkalender! Skrapa en ruta varje dag i december eller skapa alla på en gång för dej som inte vill vänta :-) Bakom varje lucka finns en tre symboler, samma symbol tre gånger ger vinst.

Hur mycket kostar en sverigelott?

Enkel att sälja. Sverigelotten är föreningslivets egen skraplott som kostar 25 kronor och har en högvinst på 25 miljoner kronor. Sverigelotten kan säljas 365 dagar om året och är ett snabbt och enkelt sätt att fylla på klubbkassan.

Hur mycket kostar en skraplott?

Den vanliga Sverigelotten kostar 25 och Sverigelotten Premium kostar 50 kronor, oavsett om det är en papperslott eller en digital lott, eller om du köper den i butik, av en förening eller online.

Hur vinner man på BingoLottos Julkalender 2021?

Skrapar du fram en gran i något utav paketen i hjulet, så vinner du beloppet i samma paket. Skrapar du fram en gran och Miljonhjulssymbolen i samma skrapfält så deltar du i en offentlig dragning där du kan vinna upp till 5 miljoner kronor. Skrapar du fram en annan symbol än en gran är det ingen vinst.

Var finns koden på Bingolotto?

Koden du ska ange är den kod som står precis bredvid ditt serie- och lottnummer. Du hittar koden inuti bingolotten, längst upp till vänster på den första sidan, när lotten ligger uppslagen.

Relaterade inlägg: