Hur mycket kostar en biljett från Sverige till Turkiet?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar en biljett från Sverige till Turkiet?

Hur mycket kostar en biljett från Sverige till Turkiet?

Den billigaste biljetten till Turkiet från Sverige som hittats de senaste 72 timmarna låg på 476 kr enkelresa, och 1 124 kr tur och retur. Den mest populära rutten är Stockholm Arlanda till Istanbul och den billigaste tur- och returbiljetten som hittats för flygrutten de senaste 72 timmarna kostade 1 426 kr.

Får man flyga till Turkiet?

Turkiet – avrådan Med anledning av säkerhetsläget har UD den 1 oktober 2021 fattat beslut om att avråda från alla resor till Turkiets närområde mot Syrien och Irak, upp till ett avstånd om 10 kilometer från den syriska respektive den irakiska gränsen.

Hur mycket kostar det att åka till Turkiet?

Hur mycket kostar flyg till Turkiet? Flyg till Turkiet har nyligen hittats på momondo för så lite som 473 kr per biljett. Dock tenderar genomsnittspriset att ligga på 3 727 kr och allt under 3 344 kr kan ses som ett bra erbjudande.

Vilka flyg går till Turkiet?

Turkish Airlines, SAS, Pegasus Airlines, Malaysia Airlines, SunExpress och TUIfly Nordic AB flyger alla till Turkiet.

Hur länge ska passet vara giltigt för resa till Turkiet?

Passet måste ha en giltighet på minst 150 dagar (fem månader) vid inresan i Turkiet. Det måste finnas lediga tomma sidor i passet vid inresa, annars kan du bli nekad inresa i landet. Samma regler gäller vid resor till Nordcypern. Danska och svenska medborgare behöver ha visum till Jordanien.

Relaterade inlägg: