Vad kostar det att byta namn på ett AB?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att byta namn på ett AB?

Vad kostar det att byta namn på ett AB?

Du skall tillsammans med anmälan om namnbyte skicka med bolagsordningen och ett bolagsstämmoprotokoll som påvisar namnbytet. Det kostar en slant att byta namn, så räkna med 1000 SEK om du sköter det elektroniskt via hemsidan. 3. Efter din anmälan kommer Bolagsverket att manuellt granska namnet.

Hur byter jag namn på mitt företag?

Vill du göra en namnändring eller ändra verksamheten? Det anmäler du i vår e-tjänst på verksamt.se!...Så går det till att ändra företagsnamn eller verksamhet

  1. Bolagsstämman beslutar att ändra företagsnamn eller verksamhet.
  2. Anmäl ändringen till Bolagsverket.
  3. Bolagsverket granskar och registrerar namnet.

Kan jag byta namn på min enskilda firma?

Vill du göra en namnändring eller ändra verksamheten? Det anmäler du i vår e-tjänst på verksamt.se! Om du anmäler både ändring av företagsnamn och verksamhet vid ett och samma tillfälle, betalar du bara den högre avgiften.

Vad kostar det att byta namn hos Skatteverket?

Ansökan kostar 250 kronor Det kostar 250 kronor att ansöka om att ändra ditt förnamn. Vi handlägger din ansökan när vi har fått in betalningen.

Kan man ändra suppleant?

Om du vill avsäga dig uppdraget som styrelsesuppleant kan du göra det genom en anmälan till Bolagsverket. Du som äger ett aktiebolag kan byta ut en styrelsesuppleant genom att utse en ny styrelse i samband med en bolagsstämma.

Relaterade inlägg: