Vad är L3 cache?

Innehållsförteckning

Vad är L3 cache?

Vad är L3 cache?

För det tredje hittar vi L3-cache. I det här fallet har du ett särskilt utrymme för det på processorchipet. Detta är det största minnet i dessa cachar L1, L2 och L3, förutom att de också är långsammaste.

Vilken färg är L3?

Starkström
FärgBeteckningÄldre färg
BlåNVit, Svart
BrunL1, RSvart, Brun
SvartL2, SBrun, Svart
GråL3, TSvart med vit rand, Vit

Vad betyder L1 L2 L3?

De fyra ledarna illustreras ofta så här: L1, L2 och L3 står för faserna. L står för engelskans line. Strömmen kommer in i huset genom tre fasledare och en nolledare. Fasledarna går direkt till var sin huvudsäkring (propp).

Vad är L1 och L2?

Fasledare. Till huvudcentralen kommer tre stycken fasledare (L1, L2 och L3). Det är faserna som är de spännings-/strömförande anslutningarna.

Vad står L och n för i el?

Kort sagt, L är en fasledare (ström), N är en neutral ledare (0V) och PE är jord (gul / grön). Men detta gäller bara på konsumentkurser och i ett TN-nätverk. Låt oss se lite mer om hur färgerna på ledningar och elektriska i olika nätspänning används.

Vad händer om man kopplar ihop två faser?

Lampan kan sannolikt tändas i två steg och är försedd med två eller flera ljuskällor. Eftersom du bara har en tändtråd, så får du lägga ihop båda faserna och koppla dem till den grå tråden. Neutralledaren (Nollan) kopplar du ihop med den blå ledaren i huset.

Relaterade inlägg: