Vad kostar det att byta simkort på Telia?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att byta simkort på Telia?

Vad kostar det att byta simkort på Telia?

Behöver du ett nytt simkort till din mobil, surfplatta eller kanske till hemlarmet? På Mitt Telia kan du beställa ett nytt, helt kostnadsfritt.

Kan man få nytt simkort direkt i butik?

Hej, ett nytt sim-kort är kostnadsfritt och kan absolut hämtas i 3butiken. Går ni in där kommer ni den hjälp ni behöver för att komma igång!

Hur får man ett nytt simkort?

Du beställer enkelt ett nytt simkort med samma nummer direkt på operatörens hemsida. Du kan även kontakta operatörens kundtjänst för att hjälp med detta. Tänk på! Du behöver inte byta simkort bara för att du byter mobilabonnemang.

Kan man byta simkort?

Den gamla kanske inte hade ett sådant och då kan man behöva be sin operatör skicka ett nytt SIM-kort med samma telefonnummer. ... Att sätta in SIM-kortet i den nya mobilen gör man inte förrän den är färdigkonfigurerad och allt man behöver är överfört från den gamla till den nya. Vänta alltså med att flytta SIM-kortet.

Vad kostar ett nytt sim-kort Telenor?

Beställ nytt sim-kort Kortet kostar 200 kr (exkl. moms). Det gamla kortet fungerar tills du sätter in det nya. Det nya aktiveras automatiskt när du stoppar in det i telefonen.

Vad kostar ett nytt sim-kort tre?

Om du inte har tillgång till Mitt3 kan du få hjälp med aktivering via kundservice eller i någon av våra butiker. Att aktivera ett nytt SIM-kort för ett befintligt abonnemang är kostnadsfritt.

Kan jag få ett nytt simkort med samma nummer?

Ja, du kan behålla numret när du beställer ett nytt simkort. Det spelar ingen roll om det är ett nytt simkort från din nuvarande operatör eller om du byter operatör och därav får nytt simkort. Du kan behålla ditt nummer oavsett.

Relaterade inlägg: