Vad kostar det att framkalla analoga bilder?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att framkalla analoga bilder?

Vad kostar det att framkalla analoga bilder?

På Mattssons Foto framkallar och kopierar vi fortfarande analog film....Framkallning 135-film Färg:
Endast Framkallning (klippt 4x4)75kr
Framkallning + Dubbla Kopior 10x15 (36 bilder)241kr
Framkallning + CD (24 bilder)154kr
Framkallning + CD (36 bilder)174kr
Framkallning + CD (24 bilder) Högupplöst265kr

Hur mycket kostar det att framkalla bilder från en engångskamera?

Fototapet. Framkallning (10×10 / 10×13 / 10×15 / 10×20 / 11×15 cm) Framkallning av film (135 / APS) Förstoringar....Framkallning specialstorlekar. (7×7 cm / 7×9 cm / 9×9 cm / 9×12 cm / 9×13 cm)
1-9 st10+ st
Alla storlekar19 kr9 kr

Kan man framkalla kort från negativ?

Har du en analog kamera? Då behöver du självklart framkalla dina filmrullar eller negativ ibland. Det kan du göra i våra CEWE-fotobutiker. Där hittar du även våra CEWE Fotostationer där du kan framkalla digitala bilder.

Vart kan man framkalla bilder från engångskamera?

När du har använt din engångskamera ska bilderna framkallas och det kan du göra i våra CEWE butiker. Här lägger du hela engångskameran i en påse och fyller i de relevanta uppgifterna på påsen. Din engångskamera skickas till framkallning och sedan får du ett meddelande när dina bilder är klara för upphämtning i butik.

Hur man framkallar analoga bilder?

Med en skanner kan du snabbt och lätt digitalisera dina diabilder och negativ, så att du kan se dem och föra över dem till datorn. Genom att skanna analoga dior och negativ kan du även spara säkerhetskopior av dem. Och när du har bilderna i datorn kan du lätt organisera dem tillsammans med dina nyare digitala bilder.

Kan man framkalla gamla filmrullar?

Analoga filmrullar framkallas fortfarande idag, och har åter börjat öka i popularitet. Filmer som legat ett par år går bra att framkalla, men risken finns att färgerna har blivit försämrade. Det enda sättet att ta reda på om det är något på rullarna är att framkalla dem. Vi framkallar C-41 och Svartvitt.

Hur lång tid tar det att framkalla bilder från engångskamera?

Framkallning sker på 2-4 dagar skickas med A-post. Vi har lång erfarenhet av analog framkallning, så vi garanterar ett bra resultat.

Hur lång tid tar det att framkalla film?

Färgfilm 35mm och 120-film. Vi kan även ta emot E6- diafilm och svart-vit film 35mm och 120-film för framkallning. Pappersbilder från analog film kan vi framkalla i alla storlekar från 10x15 cm upptill 100x150 cm. Leveranstid färgfilm ca 1 vecka.

Relaterade inlägg: