Hur mycket kostar det att framkalla bilder?

Innehållsförteckning

Hur mycket kostar det att framkalla bilder?

Hur mycket kostar det att framkalla bilder?

Pris välj matt eller glansigt
FormatStorlekStandard matt papper
Standard 13x13x17 cm0,29 kr
Standard 13x13x13 cm0,29 kr
Retro bilder10x12 cm0,29 kr
Fotoförstoringar13x19 cm0,29 kr

Vart kan man framkallning bilder i Stockholm?

I vår butik vid Odenplan kan du snabbt och enkelt framkalla dina digitala bilder till fysiska bilder – på 1 timma. Välkommen! För att effektivisera tiden inne i butiken får ni gärna göra ert bildurval innan ni kommer till oss.

Vart kan man ta ut bilder från mobilen?

Expresskiosk i Stockholm och Oslo. Printa dina bilder snabbt och enkelt i våra expresskiosker i Stockholm och Oslo! Skriv ut direkt från mobil, USB-minne eller minneskort och välj mellan en rad olika storlekar (10x15, 15x20, 20x30 cm, samt förstoringar och fotokollage).

Hur får man bilderna från en engångskamera?

När du har använt din engångskamera ska bilderna framkallas och det kan du göra i våra CEWE butiker. Här lägger du hela engångskameran i en påse och fyller i de relevanta uppgifterna på påsen. Din engångskamera skickas till framkallning och sedan får du ett meddelande när dina bilder är klara för upphämtning i butik.

Vart kan man förstora bilder?

Hos oss kan du framkalla bilder i standardstorlek som passar i dina fotoalbum, eller välja att förstora dina bilder. För alla Instagramälskare där ute – välj ett av våra kvadratiska fotoformat eller våra foton i retrostil!

Var ska man framkalla bilder?

Framkalla foton bäst i test

  • ICA Foto. Först ut i vårt framkalla foton bäst i test är ICA Foto. ...
  • Smartphoto. Smartphoto är en av de mest populära tjänsterna för fotografier på nätet i Sverige, samt övriga länder i Europa och de har varit i branschen i väldigt många år nu. ...
  • Photobox.

Var kan man skriva ut foton i Göteborg?

Storformat och canvas producerar vi med vår Epson SureColor P9500 där vi kan skriva ut bilder upp till 100x150 cm. Med värmepress kan vi trycka dina bilder på bland annat muggar, kläder och pussel. Att beställa är enkelt, du gör det via vår hemsida, vår app, eller i butiken.

Vart kan man skriva ut bilder i Örebro?

Korthuset Örebro Korthuset UPPGRADERAR, vi har nu den senaste tekniken på allt o har utökat med 3 st arbetsplatser för att framkalla dina bilder. PASSA på att skriva ut semesterbilder, förstoringar, canvastavlor eller en present med tryck på tröja.

Relaterade inlägg: